Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Monica Niculescu, în sferturi la Hobart

Deși a coborât până pe locul 85 mondial, Monica Niculescu pare că revine la forma ideală înainte de Australian Open.

Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)

Astfel, miercuri, sportiva noastră s-a calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Monica a controlat jocul din optimi și a avut nevoie de doar 91 de minute pentru a trece de o sportivă mai bine clasată în ierarhia WTA, americanca Varvara Lepchenko, locul 64 mondial.

A fost 6-4, 6-2 pentru Monica, rezultat ce îi asigură un cec în valoare de 6.175 de dolari și 60 de puncte WTA.

Pentru sportiva noastră urmează un meci ceva mai complicat împotriva belgiencei Elise Mertens, cap de serie numărul 2 și locul 36 mondial.

Mertens a pierdut doar 12 game-uri în confruntările cu japoneza Kurumi Nara, 6-0, 6-4, și brazilianca Beatriz Haddad Maia, 6-4, 6-4.

Monica Niculescu și Elise Mertens s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar belgianca s-a impus clar de fiecare dată. A fost 6-3, 6-1 anul trecut, chiar în finala de la Hobart, și 6-2, 6-2, tot anul trecut, în 16-imile de finală de la Biel (Elveția).

Vă reamintim că în sferturile de finală ale turneului de la Hobart s-a calificat și Mihaela Buzărnescu. Ea o va înfrunta pe americanca Alison Riske, jucătoare care a profitat în optimi de abandonul belgiencei Kirsten Flipkens.

Mihaela Buzărnescu (locul 57 mondial) și Alison Riske (locul 89 mondial) nu s-au mai întâlnit până acum.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv