Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

TENIS: Nicolae Frunză, sfert-finalist la un turneu din Franța

Nicolae Frunză, una dintre marile speranțe ale tenisului masculin românesc, s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului de 15.000 de dolari găzduit de localitatea franceză Bagnoles-de-L’Orne.

Nicolae Frunza, sursa foto telegrafonline.ro

Frunză, 21 de ani, locul 572 mondial, este favorit șase la turneul francez, iar joi l-a învins categoric, scor 6-2, 6-2, pe francezul Hugo Pontico, 21 de ani, fost locul 903 mondial.

A fost un meci care a durat doar 55 de minute și care a confirmat revenirea lui Frunză la nivelul dorit, românul traversând o perioadă mai slabă după titlul cucerit la Santa Margherita, în octombrie anul trecut.

Pentru calificarea în semifinale, Frunză se bate cu un alt localnic, Mick Lescure, 25 de ani, fost locul 487 mondial. Lescure l-a depășit greu pe Florent Diep (Franța), 7-5, 7-5, dar în primul tur l-a învins pe principalul favorit, americanul Tom Fawcett, scor 6-3, 6-4.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv