Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Novak Djokovic, out pentru cel puțin 6 luni. Riscă să iasă din TOP 10 mondial

Sârbul Novak Djokovic, actual număr 4 în clasamentul mondial de tenis, a anunțat că nu va mai evolua în acest sezon.

Djokovic plătește tribut unei accidentări la cot suferită la începutul anului trecut, dar care s-a agravat în ultimele luni. Într-un mesaj postat pe un celebru site de socializare, sârbul a anunțat că are nevoie de un repaus de lungă durată și că va reveni pe teren abia în 2018.

“După un an și jumătate în care am încercat să tratez problema la cot, ce s-a înrăutățit în ultimele două luni, am decis să nu mai joc la niciun turneu restul sezonului 2017. Din păcate trebuia să iau această decizie. Wimbledon a fost cel mai dificil turneu pentru mine în ceea ce privește durerile la cot. Am consultat mulți medici și specialiști în ultimele 12-15 luni, mai ales în ultimele două luni, în care am simțit că situația se înrăutățește și cu toții au convenit că am nevoie de odihnă, de timp. Este o accidentare la care nu se poate face nimic imediat, este ceva ce necesită timp pentru a se reface natural. Nu este o decizie ușoară, dar încerc să privesc partea pozitivă, totul în viață se întâmplă cu un scop și voi încerca să folosesc acest timp pentru a petrece timp de calitate cu familia mea. Într-o lună și jumătate, eu și Jelena vom deveni din nou părinți”, a fost mesajul transmis de Djokovic.

Sârbul riscă să iasă din top 10 mondial în condițiile în care ar fi avut de apărat 3.740 de puncte ATP la turneele din a doua jumătate a sezonului. Anul trecut, Djokovic a câștigat turneul de la Toronto, a jucat finala la US Open și la Turneul Campionilor și a mai bifat o semifinală la Shanghai și un sfert de finală la Paris.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv