Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Raluca Șerban este în semifinale la Minsk

Raluca Șerban, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Minsk (Belarus), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Raluca Șerban

Raluca, 21 de ani, locul 242 mondial, este a patra favorită a turneului de la Minsk, iar joi s-a impus, cu 6-3, 6-4, în duelul cu poloneza Katarzyna Kawa, fostă locul 251 mondial.

În semifinale, Raluca Șerban dă piept cu rusoaica Polina Monova, fostă locul 160 mondial. Cele două s-au înfruntat anul trecut, la Istanbul, iar rusoaica s-a impus, cu 3-6, 7-5, 6-0, astfel că Raluca are acum ocazia de a-și lua revanșa.

Din păcate, Raluca nu și-a putut dubla succesul de la simplu cu o victorie obținută și în proba pe echipe. Ea și turcoaica Ayla Aksu erau favorite 3, iar joi, în semifinale, cele două au fost învinse, scor 4-6, 1-6, de echipa alcătuită din Ilona Kremen și Iryna Shymanovich, ambele din Belarus.

Și alte sportive din România au parcursuri bune în această săptămână. 

Oana Gavrilă, 20 de ani, locul 957 mondial, a profitat de abandonul elvețiencei Svenja Ochsner, favorită 6, și dă piept cu rusoaica Darya Astakhova în sferturile de finală ale turneului de 15.000 de dolari de la Heraklion (Grecia).

Loredana Roșca, 22 de ani, locul 565 mondial, a trecut, cu 3-6, 6-2, 6-3, de Carla Romero, din Spania, și dă piept cu Gemma Lairon Navarro, din Spania, în sferturile de finală ale turneului de 15.000 de dolari de la Vinaros (Spania).

Loredana joacă și în semifinalele turneului de dublu de la Vinaros. Ea și Noelia Zanotti (Spania) dau piept cu surorile Joelle Steur și Julyette Steur, reprezentante ale Germaniei.

Gabriela Tătăruș și turcoaica Cemre Anil joacă în semifinalele turneului de dublu din Antalya (Turcia), iar Elena Cadar și bosniaca Jelena Simic joacă în semifinalele turneului de dublu din Sharm El Sheikh (Egipt).

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv