Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: România, ca și calificată în Grupa Mondială din FED CUP

Echipa de FED CUP a României este cu un pas și jumătate în Grupa Mondială, formația noastră conducând cu 2-0 echipa Elveției după cele două meciuri din prima zi.

Deși a avut în față o jucătoare aflată abia pe locul 115 mondial, Simona Halep s-a chinuit în primele două seturi ale confruntării cu Viktorija Golubic.

A fost 6-3 pentru Simona și 6-1 pentru elvețiancă. Totuși, în decisiv, sportiva noastră a apăsat pe accelerație și nu a mai lăsat nimic la voia întâmplării, bifând un năucitor 6-1.

Irina Begu a ridicat scorul la 2-0, după o victorie clară cu Timea Bacsinszky, 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar 76 de minute de joc.

România mai trebuie să câștige doar unul dintre cele trei meciuri de duminică, când avem Simona Halep – Timea Bacsinszky, Irina Begu – Viktorija Golubic și duelul de dublu.

Dacă trece de Elveția, formația noastră urcă între cele mai bune opt echipe ale lumii. Deocamdată se cunosc doar patru dintre echipele care vor evolua anul viitor în Grupa Mondială.

Este vorba despre cele patru semifinaliste din actuala ediție, Germania, Cehia, Franța și SUA. Pentru celelalte trei locuri se bat Belarus cu Slovacia (1-1 după prima zi), Olanda cu Australia (1-1 după prima zi) și Belgia – Italia (1-0 în acest moment).

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv