Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

TENIS: România – Canada 2-0, după primele meciuri din FED CUP

Echipa de FED CUP a României se apropie cu pași mari de barajul pentru revenirea în elita mondială a tenisului feminin.

Fetele noastre conduc cu 2-0 în disputa cu Canada de la Cluj, grație punctelor aduse, sâmbătă, de Sorana Cîrstea și Irina Begu.

Sorana a fost devastatoare în confruntarea cu Carol Zhao, prima rachetă a Canadei. Sportiva noastră s-a impus clar, 6-2, 6-2, la capătul unei dispute care a durat doar 55 de minute.

În schimb, Irina Begu și-a făcut singură viața grea cu Bianca Andreescu, marea speranță a Canadei. A fost 6-3, 6-7, 6-2, la capătul unei dispute care a durat două ore și 40 de minute și în care Irina a pierdut setul doi deși a avut 3-1.

Duminică, Irina ar urma să intre prima în focuri, împotriva lui Carol Zhao, iar apoi Sorana Cîrstea va da piept cu Bianca Andreescu. În plus, s-ar putea juca și un meci de dublu, care de obicei are rolul de a face diferența, dar suntem convinși că până la confruntarea respectivă fetele noastre rezolvă soarta calificării.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv