Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: România s-a calificat la barajul pentru promovarea în Grupa Mondială din FED CUP

Echipa de FED CUP a României a câștigat, cu 3-1, confruntarea cu formația similară a Canadei și s-a calificat la barajul de promovare în Grupa Mondială I.

sursa foto Facebook Irina Begu

Fetele noastre au câștigat fără mari emoții primele trei meciuri de simplu, adjudecându-și una dintre cele mai rapide calificări din istorie.

Sorana Cîrstea a stat la discuții doar 54 de minute cu Carol Zhao, prima rachetă a Canadei, în absența celebrei Eugenie Bouchard. A fost 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a curs într-o singură direcție.

Irina Begu și-a făcut singură viața grea în disputa cu Bianca Andreescu, marea speranță a Canadei. A fost 6-3, 6-7, 6-2, după un meci maraton care a durat două ore și 38 de minute.

Duminică, Irina a intrat prima în concurs. Canada a jucat tactic și a mizat pe o jucătoare odihnită, Katherine Sebov, în speranța că aceasta va profita de oboseala acumulată de româncă.

Însă Irina nu i-a dat nicio șansă adversarei. A fost 6-2, 6-4, la capătul unui meci de 85 de minute în care Irina a punctat excelent, culmea, cu al doilea serviciu.

La 3-0 era clară situația, astfel că s-a renunțat la meciul dintre Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu. Canada a făcut punctul de onoare, după ce Gabriela Dabrowski și Carol Zhao au trecut, scor 4-6, 6-1, 10-6, de Ana Bogdan și Raluca Olaru.

România merge la barajul de rămâne-promovare în Grupa Mondială, alături de formații precum Belarus, Elveția, Belgia, Olanda, Slovacia, Australia și Italia. 

Fetele noastre au anunțat deja că nu conteaza neapărat numele adversarului și că ideal ar fi ca România să joace meciul pe teren propriu.

În semifinalele FED CUP avem Germania – Cehia și Franța – SUA.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv