Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: România se bate cu Elveția pentru promovarea în Grupa Mondială a FED CUP

Echipa de FED CUP a României a avut noroc la tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovarea în Grupa Mondială.

Formația noastră a evitat adversari incomozi sau pericolul unor deplasări lungi și va juca la sfârșitul lunii aprilie împotriva Elveției, pe teren propriu.

Cele două formații s-au mai întâlnit de șase ori până acum și și-au împărțit victoriile, 3-3. Însă cinci dintre meciuri au avut loc pe teren neutru, iar în 1983 s-a jucat un meci la Zurich, astfel că acum primim vizita Elveției.

Elveția vine din Grupa Mondială, unde în sferturi a pierdut, cu 1-3, împotriva Cehiei, în timp ce România vine din Grupa Mondială II, unde a trecut fără mari probleme de Canada.

Dacă România a ajuns în ipostaza de a putea vorba chiar două echipe redutabile, mizând pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan sau Mihaela Buzărnescu, Elveția are destul de puține variante rezonabile și este, practic, dependentă de două jucătoare, Belinda Bencic și Timea Bacsinszky, ambele afectate de probleme medicale grave în ultimii ani.

Învingătoarea duelului din 21-22 aprilie va evolua la începutul anului viitor în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, împotriva unei adversare precum Franța, SUA, Germania și Cehia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv