Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: S-a stabilit programul meciurilor din confruntarea de Cupa Davis dintre Israel şi România

În acest weekend, la Ramat Hasharon, are loc meciul de Cupa Davis dintre Israel şi România.

Partida este una extrem de importantă, învingătoarea urmând să se menţină în Grupa I euro-africană. 

În ciuda importanţei acestui meci, cei mai buni jucători români, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea, au refuzat prezenţa la lot.

Au invocat programul încărcat şi nevoia de a acumula puncte, dar exista şi nemulţumiri vizavi de modul în care Federaţia Română de Tenis a gestionat activitatea echipei de Cupa Davis în ultimele luni.

În aceste condiţii, România ar urma să fie reprezentată împotriva Israelului de Dragoş Dima, Nicolae Frunză, Bogdan Borza şi Vasile Antonescu.

Vineri, de la 13.00, ora României, se joacă primul meci de simplu. Edan Leshem, marea speranţă a Israelului, locul 285 mondial la doar 20 de ani, dă piept cu Dragoş Dima, locul 463 mondial.

În al doilea meci al zilei, veteranul Dudi Sela, 32 de ani, fost locul 29 mondial, va da piept cu Nicolae Frunză, care la 19 ani ocupă locul 600 mondial.

Sâmbătă, de la 14.00, ora României, are loc partida de dublu. Vasile Antonescu şi Bogdan Borza vor da piept cu Dudi Sela şi Jonathan Erlich, ultimul fost loc 5 mondial la dublu şi câştigător al Australian Open în 2008, alături de Andy Ram.

Duminică, de la 15.30, ora României, sunt programate meciurile Dragoş Dima – Dudi Sela şi Nicolae Frunză – Edan Leshem.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv