Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: S-a stabilit programul meciurilor din confruntarea România – Luxemburg, din Cupa Davis

Echipa de Cupa Davis a României susține în acest weekend un meci extrem de important în Grupa a II-a (practica a treia divizie valorică), zona euro-africană.

Echipa României înfruntă formația similară a Luxemburgului într-un meci care se va disputa la Piatra Neamț și care se vrea a fi semnalul de revenire al tricolorilor în elita tenisului mondial.

România a retrogradat pentru prima dată după mai bine de 20 de ani în a treia divizie valorică și are nevoie să câștige, practic, trei meciuri în acest an pentru a promova.

Sâmbătă, în primele meciuri de simplu, de la ora 12.00, Nicolae Frunză, 20 de ani, locul 596 mondial, dă piept cu Ugo Nastasi, 24 de ani, prima rachetă a Luxemburgului în absența legendarului Gilles Muller.

Apoi, Marius Copil, liderul echipei noastre la simplu, 27 de ani, locul 94 mondial, dă piept cu Christophe Tholl, 23 de ani.

Teoretic, Frunză și Copil nu ar trebui să aibă probleme în condițiile în care au avantajul terenului propriu și adversari mult mai slab cotați.

De remarcat că meciurile se joacă după sistemul cel mai bun din trei seturi.

Programul de duminică începe de la ora 11.00 cu meciul de dublu. Horia Tecău și Florin Mergea ar urma să îi înfrunte pe Ugo Nastasi și Christophe Tholl.

Apoi, avem celelalte meciuri de simplu, Copil versus Nastasi și Frunză versus Tholl. Însă în cazul în care soarta meciului este știută după patru meciuri, al cincilea nu va mai avea loc, conform noului regulament.

Conform tabloului propus de oficialii Davis Cup, România ar urma să joace cu Georgia sau Maroc pe 7-8 aprilie și cu Slovenia, Polonia, Turcia sau Zimbabwe pe 15-16 septembrie, asta, evident, dacă avansăm în lupta pentru promovarea în divizia a doua valorică.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv