Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, calificare pe fast-forward în 16-imile de la Wimbledon. A câștigat 10 game-uri la rând

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume la momentul actual, s-a calificat joi în 16-imile de finală ale turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam de tenis al anului.

Sportiva noastră s-a impus cu 7-5, 6-0 în confruntarea cu Saisai Zheng, din China, locul 126 mondial, după un meci care a durat doar 78 de minute.

Simona a intrat mai greu în meci și a avut ceva emoții în primul set, când chinezoaica a condus cu 5-3. A fost, din fericire, un simplu foc de paie pentru că sportiva noastră a apăsat pe accelerație la momentul oportun și a câștigat 10 game-uri la rând, fără să-i mai lase vreo șansă adversarei.

De altfel, în setul al doilea, care a durat doar 28 de minute, chinezoaica a făcut doar nouă puncte, rămânând fără replică la jocul aproape perfect al Simonei.

Liderul mondial și-a asigurat 130 de puncte WTA și 100.000 de lire sterline, dar mai are nevoie de încă patru victorii pentru a-și depăși cel mai bun rezultat la Wimbledon, competiție în care până acum nu a trecut de faza semifinalelor.

Măcar teoretic traseul Simonei este unul rezonabil, ea urmând să dea piept în 16-imi cu o nouă reprezentantă a Asiei, respectiv Su Wei Hsieh, din Taipei, locul 48 mondial, sportivă care în turul al doilea a surclasat-o pe Lara Arruabarrena, din Spania, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep și Su Wei Hsieh s-au mai întâlnit o singură dată, la Cincinnati, în 2013, când românca a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus, scor 6-7, 6-1, 6-2.

Însă până la meciul Simonei cu Su Wei Hsieh, care va avea loc sâmbătă, vineri avem un meci de cinci stele, în 16-imi de finală, între Mihaela Buzărnescu și Karolina Plișkova, din Cehia, locul 8 mondial.

41 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv