Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, debut cu victorie categorică la Turneul Campioanelor

Prezentă pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a debutat în stil de mare campioană şi la ediţia din acest an.

Cap de serie în Grupa Roşie, Simona a surclasat-o pe Caroline Garcia, din Franţa, scor 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat 88 de minute.

Simona a trecut cu bine peste eşecul cu Garcia din finala de la Beijing şi şi-a impus ritmul fără menajamente în disputa din prima etapă a grupelor de la Turneul Campioanelor.

A fost meciul de care românca avea nevoie pentru a demonstra un psihic puternic, succesul fiind obţinut şi în condiţiile în care exista presiunea rezultatelor de duminică, când Garbine Muguruza şi Karolina Plişkova, principalele rivale la locul 1 mondial, au bifat victorii categorice.

Simona şi-a egalat performanţa de anul trecut, când a bifat un singur succes în grupe, dar trebuie să arate şi că poate lega mai multe victorii la rând la un asemenea nivel, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2014, când Halep a trecut în semifinale după ce le-a bătut în primele două etape din grupe pe Eugenie Bouchard şi Serena Williams.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv