Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, eliminată încă din 16-imi la Wimbledon

Seria surprizelor uriașe de la actuala ediție a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam de tenis al anului, a continuat sâmbătă când tocmai Simona Halep, liderul mondial și ultima reprezentantă a României rămasă în competiție, a fost eliminată.

Simona a pierdut surprinzător, 6-3, 4-6, 5-7, în disputa cu Su Wei Hsieh, din Taipei, locul 48 mondial, după un meci de infarct care a durat două ore și 21 de minute de joc.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri făcute de Simona în ultimii ani. Serviciul a fost mizerabil, iar sportiva noastră a ratat ocazia de a fructifica numeroase momente favorabile.

Simona a câștigat doar 58% dintre punctele jucate cu primul serviciu și 41% dintre punctele jucate cu al doilea serviciu, cifre dezastruoase pentru un lider mondial, semn că sâmbătă pur și simplu nu a fost ziua româncei.

Halep a câștigat primul set, 6-3, dar un set în care românca și-a pierdut de două ori serviciu, ipostază care a anticipa un meci infernal pentru sportiva noastră.

Jucătoarea din Taipei a făcut rapid break în setul al doilea și a controlat actul fără mari emoții, ultimul game fiind câștigat la zero.

În decisiv, Simona a avut 4-1 și 5-2, după câteva game-uri foarte lungi, dar din game-ul al optulea jocul s-a rupt pentru românca.

Simona a devenit temătoare și a făcut multe cadouri, negăsind inspirația pentru a rezolva în favoarea ei momentele favorabile.

Punctul decisiv s-a jucat în game-ul 10 când, la 5-4 pentru ea, Simona a avut minge de meci pe serviciul adversarei. Nu a găsit lovitura perfectă, iar din acel moment era clar că românca va părăsi competiția.

Simona ratează pentru prima dată în ultimii trei ani posibilitatea de a intra în a doua săptămână de competiție, respectiv de a ajunge măcar în faza optimilor de finală.

Anul trecut, românca a jucat sfert astfel că ea rămâne lider mondial, dar va pierde 300 de puncte WTA, astfel că distanța dintre ea și principalele urmăritoare se reduce semnificativ.

Din păcate, Simona Halep era ultima reprezentantă a României rămasă în competițiile de simplu. Mihaela Buzărnescu, cealaltă româncă ajunsă în faza 16-imilor de finală, a cedat vineri seara, în disputa cu Karolina Plișkova, din Cehia.

Ocupanta locului 8 mondial, Plișkova s-a impus în trei seturi, 3-6, 7-6, 6-1, după un meci pe care Buzărnescu, la fel precum Simona Halep, l-a cedat, deși l-a început într-un ritm extraordinar.

28 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv