Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, liderul mondial, a debutat cu o înfrângere în 2019

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, a debutat cu o înfrângere în 2019.

Sportiva noastră a părăsit turneul de la Sydney (Australia) încă din faza optimilor de finală, cedând, cu un dublu 4-6, în confruntarea cu australianca Ashleigh Barty, ocupanta locului 15 mondial.

Refăcută parțial după problemele avute la spate, Simona a avut o evoluție bună, însă a resimțit numărul mic de meciuri avut în ultimele luni.

În plus, Simona a avut dificultăți la capitolul forță în lovituri, fiind dominată de Barty, care a alergat-o mult pe româncă.

A fost a cincea înfrângere la rând suferită de Simona, care nu a mai câștigat un duel din august anul trecut, de la semifinala cu Aryna Sabalenka de la Cincinnati (SUA).

În ciuda evoluției bune din meciul cu Barty, Simona nu-și permite să-și facă prea multe speranțe în legătură cu Australian Open. Totuși, un culoar favorabil ar avantaja-o să-și reintre în ritm în perspectiva unui parcurs cât mai lung.

29 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv