Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep s-a încălzit mai greu, dar a trecut fără probleme de primul tur de la Roland Garros

Simona Halep, liderul mondial, a debutat, în sfârșit, la Roland Garros, al doilea Grand Slam de tenis al anului.

Simona trebuie să intre încă de marți în focuri, dar condițiile meteo nefavorabile au dat programul peste cap, astfel că sportiva noastră a fost obligată să joace miercuri, într-unul dintre primele meciuri ale zilei.

Modificarea a dat-o peste cap, Simona începând prost disputa cu americanca Alison Riske, ocupanta locului 83 mondial. Riske a câștigat fără să forțeze primul set, 6-2, și părea că îi va da mari bătăi de cap româncei.

Totuși, după primul set, Simona a intrat în sistem turbo și și-a călcat pur și simplu adversara în picioare în seturile 2 și 3, pe care și le-a adjudecat cu un dublu 6-1 în 57 de minute de joc.

Simona a bifat marți a opta victorie din ultimele 10 meciuri și și-a asigurat 70 de puncte WTA și un cec în valoare de 79.000 de euro.

Însă sportiva noastră mai are mult de tras pentru a-și apăra finala jucată anul trecut la Roland Garros. În turul al doilea, Simona dă peste o nouă americancă, Taylor Townsend, o sportivă de 22 de ani și care ocupă locul 72 mondial.

Townsend a trecut în primul tur de franțuzoaica Myrtille Georges, 6-4, 6-2, la capătul unui meci jucat marți seara și care a durat doar 84 de minute de joc.

Halep și Townsend s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la Cincinnati, anul trecut, iar românca s-a impus clar, scor 6-4, 6-1.

Din păcate, Alexandra Dulgheru a părăsit competiția în turul al doilea. Epuizată de efortul depus în special în calificări, românca a rezistat doar 99 de minute în fața favoritei 25, Anett Kontaveit, din Estonic, care s-a impus, scor 7-5, 6-2.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv