Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Ger în toată ţara / Temperaturile coboară până la -20 de grade Celsius / ANRE: Consumatorii casnici pot încheia până la 30 iunie contracte pe piaţa concurenţială – proiect de ordin /

Breaking News:
 

TENIS: Simona Halep și-a egalat cea mai bună performanță obținută la Australian Open

Simona Halep, liderul mondial și principala favorită a Australian Open, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale primului Grand Slam de tenis al anului.

Simona a avut nevoie de doar 79 de minute pentru a se impune clar, scor 6-3, 6-2, în disputa cu japoneza Naomi Osaka (20 de ani, locul 72 mondial).

Mult mai agresivă decât în partida cu Lauren Davis, sportiva noastră nu i-a lăsat nicio șansă adversarei, deși japoneza a încercat să lovească mingiile mai puternic decât oricând.

Este un succes extrem de important pentru Simona, care a demonstrat că și-a revenit în timp rapid fizic și psihic după maratonul cu Davis, meci de povestit nepoților.

Calificarea în sferturi îi aduce Simonei un cec în valoare de 440.000 de dolari australieni și 430 de puncte WTA, dar o aduce pe sportiva noastră și cu un pas mai aproape de consolidarea locului 1 mondial, mai ales că anul trecut Halep a fost eliminată încă din primul tur.

De remarcat că Simona și-a egalat cea mai bună performanță la Australian Open, ea reușind să mai atingă faza sferturilor de finală în 2014 și 2015.

Pentru Simona urmează un meci cu adevărat tare împotriva învingătoarei dintre Karolina Plișkova (Cehia, cap de serie numărul 6) și Barbora Strycova (Cehia, cap de serie numărul 20).

Totuși, trebuie precizat că Simona are 5-1 cu Plișkova, în fața căreia a pierdut doar în Fed Cup, în 2016, și are 4-0 cu Strycova, sportivă căreia i-a lăsat doar 14 game-uri în cele patru meciuri directe disputate până acum.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv