Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

TENIS: Simona Halep și Patricia Maria Țig, victorii spectaculoase în primul tur de la Washington

Simona Halep și Patricia Maria Țig au debutat cu dreptul în turneul de simplu de la Washington, competiție de tenis dotată cu premii în valoare de aproape 250.000 de dolari.

Cotată cu prima șansă la câștigarea competiției, Simona Halep a trecut, scor 7-6, 6-0, de americanca Sloane Stephens, după un meci care a durat 80 de minute.

Revenită pe teren după o lungă absență, Stephens i-a pus mari probleme Simonei în primul set, dar pierderea acestuia a afectat-o total pe americancă.

Ea nu și-a mai revenit în setul al doilea, când a scăpat totul de sub control, încheind disputa cu nu mai puțin de 48 de greșeli neforțate.

Patricia Maria Țig a avut nevoie de 127 de minute pentru a se impune, cu un dublu 7-6, în confruntarea cu britanica Heather Watson. Disputa, extrem de echilibrată, a fost decisă de plusul de experiență al româncei.

Victoria Patriciei este cu atât mai importantă cu cât ea a debutat cu dreptul și la dublu, unde face echipă alături de Nigina Abduraimova, din Uzbekistan. Cele două au trecut de Skylar Morton și Alana Smith, scor 6-1, 6-4.

La simplu, în optimi, Simona Halep va da piept cu columbianca Mariana Duque Marino, iar Patricia Maria Țig ar putea să dea piept cu Monica Niculescu, dacă aceasta trece, miercuri seara, de japoneza Nao Hibino.

La masculin, Marius Copil a pierdut greu meciul din turul II cu americanul Jack Sock, locul 19 mondial, scor 6-7, 6-7. La dublu, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au trecut, scor 6-3, 7-6, de Grigor Dimitrov și Lucas Pouille.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv