Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, surclasată de Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Simona Halep a suferit, miercuri, una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din carieră, fiind învinsă, cu 6-0, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, în etapa a doua a grupelor de la Turneul Campioanelor.

Simona îşi punea mari speranţe în acest meci care i-ar fi putut aduce calificarea în semifinale, dar Wozniacki a confirmat evoluţia extraordinară din confruntarea cu Elina Svitolina şi mai ales faptul că în acest moment se află la un nivel extrem de ridicat.

Cu un serviciu năucitor, care i-a intrat mai mereu din prima, şi cu schimbări foarte bune de direcţie, Wozniacki a avut nevoie de doar 64 de minute de joc pentru a pune capăt unei dispute care a curs într-un singur sens.

Avantajul danezei a fost susţinut şi de evoluţia ştearsă a Simonei care, pentru prima dată după mult timp, înregistrează mai multe greşeli neforţate decât adversara ei.

Simona a căutat să fie agresivă, să preia iniţiativa, dar a arătat din nou că nu are braţul suficient de puternic pentru a impune ritmul jocului şi a făcut numeroase cadouri adversarei.

Vineri, sportiva noastră ar urma să dea piept cu Elina Svitolina într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinale şi pentru menţinerea în lupta pentru şefia clasamentului WTA.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv