Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat în optimi la Seul

Tenisul feminin românesc revine în prim plan, Sorana Cîrstea şi Irina Begu reuşind să se califice, luni, în optimile de finală ale turneului de la Seul (Coreea de Sud), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sorana a fost prima care a intrat în focuri şi a executat-o rapid pe japoneza Mişa Eguchi. A fost 6-1, 6-3, după 63 de minute, la capătul unei dispute în care ocupanta locului 490 mondial nu a avut nicio şansă în faţa Soranei, care este cap de serie numărul 4.

Irina Begu s-a chinuit ceva mai mult cu thailandeza Varatchaya Wongteanchai, jucătoare venită din calificări. Sportiva noastră, cap de serie numărul, a avut 131 de minute de joc pentru a se impune, scor 2-6, 6-3, 6-3, împotriva unei jucătoare aflate pe locul 279 mondial.

Atât Sorana Cîrstea, cât şi Irina Begu şi-au asigurat câte 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA. Sorana va da piept, în turul următor, cu americanca Nicole Gibbs sau sud-coreana Su Jeong Jang, posesoarea unui wild-card.

În principiu, Sorana nu ar trebui să aibă emoţii în condiţiile în care Gibbs este locul 121 mondial, iar Su Jeong Jang ocupă locul 145 mondial.

Irina Begu, în schimb, va avea mult de lucru în turul al doilea, împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia, locul 71 mondial. Deşi a trecut greu de ucraineanca Katarina Zavaţka, locul 251 mondial, scor 4-6, 6-3, 6-1, Haddad Maia poate profita de inconstanţa arătată în acest sezon de Irina Begu, mai ales că are un palmares pozitiv în acest sezon, 34 de victorii şi 15 înfrângeri, în timp ce Irina Begu are 23 de victorii şi 23 de înfrângeri.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv