Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Istanbul

Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Istanbul (Turcia), competiţie dotată cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Cotată cu şansa a cincea la câştigarea competiţiei, Sorana Cîrstea a intrat prima în focuri şi a avut nevoie de doar 68 de minute pentru a se impune, scor 6-3, 6-1, în confruntarea cu franţuzoaica Fiona Ferro, jucătoare venită din calificări şi aflată pe locul 208 mondial.

În schimb, Irina Begu, a treia favorită a competiţiei, s-a chinuit din greu pentru a trece de nemţoaica Tatjana Maria, locul 103 mondial. Sportiva noastră a avut nevoie de 135 de minute pentru a se impune, scor 1-6, 6-1, 7-5.

Sorana Cîrstea şi Irina Begu şi-au asigurat câte 30 de puncte WTA şi 3.400 de dolari. În optimi, Sorana va da piept cu Maria Sakkari (Grecia), sportivă care, în primul tur, a trecut de Danka Kovinic, din Muntenegru, scor 7-6, 6-3.

Irina Begu ar urma să dea piept cu învingătoarea dintre Kristina Kucova (Slovacia) şi Kirsten Flipkens (Belgia). 

România o mai are la Istanbul Cup pe Alexandra Cadanţu, sportivă care a trecut de calificări pentru a urca pe tabloul principal de simplu. Alexandra o va înfrunta pe japoneza Nao Hibino în primul tur şi ar putea da piept în optimi cu principala favorită, ucraineanca Elina Svitolina.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv