Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Victorie chinuită pentru Simona Halep în optimile de la Stuttgart

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, s-a calificat, miercuri seara, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Stuttgart (Germania), competiție dotată cu premii în valoare de 800.000 de euro.

Sportiva noastră a avut nevoie de aproape două ore pentru a se impune, scor 4-6, 6-2, 6-3, în confruntarea cu Magdalena Rybarikova, din Slovacia, locul 18 mondial.

A fost un meci chinuitor pentru Simona, care și-a intrat greu în ritm și a acuzat din plin suprafața de joc extrem de alunecoasă.

Totuși, o victorie este o victorie, iar sportiva noastră și-a asigurat un cec în valoare de 17.334 de euro și 100 de puncte WTA.

Pentru Simona urmează un nou meci complicat cu învingătoarea dintre nemțoaica Laura Siegemund (locul 100 mondial) sau cu americanca Coco Vandeweghe (locul 16 mondial).

Ambele sunt jucătoare de forță, iar Siegemund chiar are 2-1 cu Simona la victorii în meciuri directe, Halep câștigând ultimul meci direct, 6-4, 6-4, la Roma, anul trecut.

Simona și Coco Vandeweghe s-au întâlnit o singură dată, la Madrid, anul trecut, iar sportiva noastră s-a impus cu un categoric 6-1, 6-1.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv