Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Victorii românești în cele mai tari turnee ale săptămânii

Întreaga atenție a iubitorilor tenisului de la noi va fi îndreptată în weekend către Cluj, acolo unde România și Elveția se confruntă în barajul pentru rămânere-promovare în Grupa Mondială a FED CUP.

Raluca Șerban

În paralel însă continuă seria de turnee ITF dedicată în special marilor speranțe din întreaga lume. Și, ca în fiecare săptămână, sportivele de la noi continuă să obțină rezultate remarcabile.

Oana Gavrilă, favorita 8, și Andreea Ghițescu s-au calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hammamet (Tunisia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Oana Gavrilă (20 de ani, locul 623 mondial) a avut nevoie de 71 de minute pentru a se impune, cu 6-2, 6-0, în confruntarea cu nemțoaica Franziska Kommer, jucătoare venită din calificări.

Andreea Ghițescu (21 de ani, locul 752 mondial) a surclasat-o pe franțuzoaica Clothilde De Barnardi, fostă locul 276 mondial, scor 6-3, 6-3.

În sferturi, Andreea Ghițescu va juca împotriva unei alte jucătoare din Franța, Margot Yerolymos (fostă locul 374 mondial), în timp ce Oana Gavrilă o va înfrunta pe americanca Jessica Ho.

Oana Gavrilă va juca și în semifinalele turneului de dublu. Ea și ucrainianca Maryna Cernișova, favorite 2, au trecut, scor 6-0, 6-4, de slovenele Pia Cuk și Maka Makoric.

În semifinale, Oana Gavrilă și Maryna Cernișova vor da piept cu cehoaicele Radka Buzkova și Aneta Laboutkova.

Irina Fetecău, favorită 2, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Sharm El Sheikh (Egipt), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Irina Fetecău (22 de ani, locul 483 mondial) a avut nevoie de 71 de minute pentru a se impune, scor 6-3, 6-2, în confruntarea cu indianca Kanika Vaidya.

În faza următoare a competiției, Irina Fetecău o va înfrunta pe Irina Șimanovici, din Belarus, a șasea favorită a competiției și fostă locul 367 mondial.

La Dothan, Alabama (SUA), se desfășoară un turneu dotat cu premii în valoare de 80.000 de dolari. Jaqueline Cristian și japoneza Risa Ozaki joacă joi în sferturile de finală ale turneului de dublu.

Cele două dau piept cu americancele Quinn Gleason și Ashley Kratzer, după ce miercuri le-au învins, scor 3-6, 6-3, 11-9, pe principalele favorite, Irina Bara și Silvia Soler Espinosa, din Spania.

Raluca Șerban și Andreea Roșca s-au calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Chiasso (Elveția), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari. Asta în ciuda faptului că ambele jucătoare erau considerate outsidere înainte de startul competiției.

Raluca Șerban (20 de ani, locul 383 mondial) a trecut joi, scor 6-3, 6-3, de elvețianca Tess Sugnaux, jucătoare ajunsă pe tabloul principal grație unui wild-card.

Andreea Roșca (19 ani, locul 378 mondial) s-a impus, cu 6-1, 6-2, în confruntarea cu franțuzoaica Tessah Andrianjafitrimo (19 ani, fostă locul 243 mondial).

În sferturi avem Raluca Șerban versus Dalma Galfi (Ungaria, favorită 8, fostă locul 136 mondial) și Andreea Roșca versus Anastasia Grymalska (Italia, fostă locul 213 mondial).

De remarcat că Andreea Roșca și Raluca Șerban fac pereche și la dublu și vor evolua vineri în semifinale. În fața lor se vor afla ori favoritele 1, croata Darija Jurak și australianca Jessica Moore, ori echipa alcătuită din italianca Georgia Brescia și unguroaica Dalma Galfi.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv