Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

TENIS: Victorii românești în Spania

Loredana Roșca și Alexandra Damaschin s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Melilla (Spania), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Ioana Loredana Rosca

Loredana Roșca, principala favorită a competiției, 22 de ani, locul 633 mondial, a surclasat-o pe suedeza Maria Fernanda Morales, jucătoare venită din calificări.

A fost 6-0, 6-0 la capătul unui meci care a durat doar 39 de minute și în care Loredana a reușit cinci ași și i-a lăsat adversarei doar 16 puncte.

Alexandra Damaschin, a doua favorită a competiției, 27 de ani, locul 696 mondial, a trecut și ea fără probleme, scor 6-2, 6-2, de Qiang Nan Feng, din China.

Loredana Roșca și Alexandra Damaschin și-au propus să joace finala la Melilla, dar până atunci mai au câte doi pași de făcut. În sferturi, Loredana dă piept cu italianca Nuria Brancaccio, a șasea favorită a competiției, iar Alexandra o va înfrunta pe învingătoarea dintre Julia Payola, wild-card, și Isabel Adrover Gallego, ambele din Spania.

Loredana Roșca este calificată și în semifinalele turneului de dublu de la Melilla. Ea face echipă cu Olga Parres Azcoitia, din Spania. Cele două sunt favorite 1 și își vor afla adversarele din semifinale miercuri seara, după disputarea partidei dintre Nuria Brancaccio (Italia), Ana Lantigua de la Nuez (Spania) – Ghiziane El Amrani Tchaha (Spania), Martina Fricova (Slovacia).

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv