Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Visul frumos s-a terminat. Mihaela Buzărnescu, eliminată de la Roland Garros

Aventura Mihaelei Buzărnescu la Roland Garros, cel puțin pe tabloul de simplu, s-a terminat duminică.

Sportiva noastră a fost eliminată în faza optimilor de finală, fiind învinsă clar, scor 1-6, 4-6, de americanca Madison Keys, a 13-a favorită a competiției.

A fost un meci care a durat doar 66 de minute și în care Mihaela a resimțit emoția fazei în care a ajuns, dar și faptul că a evoluat pe arena principală, în fața unui public numeros.

Din păcate, Mihaela ratează ocazia de a profita de un culoar favorabil și a obține un rezultat istoric. Rămâne însă cu cel mai bun rezultat înregistrat vreodată la un turneu de Grand Slam, cu amintirea primei victorii obținute împotriva unei adversare de TOP 5, dar și cu senzația că într-o zi bună se poate bate de la egal la egal cu fiecare dintre jucătoarele din fruntea clasamentului WTA.

Deocamdată, turneul feminin de la Roland Garros este dominat de marile favorite. Opt din primele 14 favorite sunt încă în cărți pentru câștigarea trofeului, iar alături de el mai avem și alte nume grele, abia revenite în circuit, precum Serena Williams sau Maria Șarapova.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv