Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Trei români pe tabloul principal al turneului de tenis de la Sibiu

Tenis Club Pamira, din Sibiu, găzduiește în această săptămână un turneu challenger dotat cu premii în valoare de 43.000 de dolari.

Adrian Ungur (sursa foto bucurestifm.ro)

Competiția se bucură de prezența unor nume grele precum sârbul Laslo Djere, favoritul principal al competiției și ocupantul locului 86 mondial, italianul Simone Bolelli, fost locul 36 mondial, sau austriacul Dennis Novak, al doilea cel mai bun jucător al Austriei la momentul actual.

Trei români au primit wild-card și vor evolua pe tabloul principal de simplu. Este vorba despre veteranul Adrian Ungur (33 de ani, locul 678 mondial), Victor Vlad Cornea (24 de ani, locul 1.391 mondial) și Dragoș Dima (26 de ani, locul 394 mondial).

Ungur a avut noroc la tragerea la sorți și va evolua împotriva unui jucător venit din calificări. Victor Vlad Cornea își va măsura forțele cu portughezul Joao Dominguez, locul 215 mondial, în timp ce Dragoș Dima dă direct cu austriacul Novak, al doilea favorit al competiției.

Lista românilor de pe tabloul principal ar putea fi completată cu Nicolae Frunză (20 de ani, locul 752 mondial), dar asta doar dacă Frunză trece în ultimul tur al calificărilor de neamțul Elmar Ejupovic (25 de ani, locul 419 mondial).

Vlad Dancu, un alt jucător român ajuns în ultima fază a calificărilor, a cedat luni, cu un dublu 5-7, în confruntarea cu italianul Fabrizio Ornago.

Românii stau ceva mai bine la dublu unde îi avem prezenți pe tabloul principal pe Victor Vlad Cornea, Petru Alexandru Luncanu, Dragoș Dima, Patrick Grigoriu și Florin Mergea.

Echipele Cornea-Luncanu și Grigoriu-Mergea au primit wild-card-uri. Cornea și Luncanu dau piept, în optimi, cu favoriții 4, spaniolul Pedro Martinez și olandezul Mark Vervoort.

Grigoriu și Mergea își vor măsura forțele cu alți posesori de wild-card, polonezii Michal Dembek și Karol Drzewiecki.

Dragoș Dima și olandezul Jelle Selz au ajuns pe tabloul principal după ce au trecut în calificări de Vasile Antonescu și Mircea Alexandru Jecan, scor 6-2, 6-4.

În optimi, Dima și Selz se înfruntă cu cehul Zdenek Kolar și portughezul Goncalo Oliveira.

Competiția de la Sibiu a reunit la start, inclusiv calificări, jucători din România, Germania, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Spania, Olanda, Italia, Croația, Cehia, Portugalia, Belgia, Kazahstan, Elveția, Irlanda, Suedia, Argentina, Serbia, Bosnia-Herțegovina, India, Australia și Austria, demonstrând încă o dată că sportul este cel mai bun ambasador.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv