Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Universitatea Craiova a câștigat la pas derbiul cu Dinamo

Sâmbătă seara, în derbiul etapei a șaptea din Liga I la fotbal, CS Universitatea Craiova s-a impus, cu 3-0, împotriva formației Dinamo București.

Partida de pe Ion Oblemenco a fost prefațată de incidente dure. Deși au fost interceptați pe traseu de poliție și lăsați fără lanțuri, cuțite și obiective pirotehnice, fanii lui Dinamo tot au avut puterea de a sări la luptă cu o parte din galeria echipei craiovene.

Pe teren, însă, lucrurile au stat cu totul altfel. A existat o singură formație, Mitrița, de două ori, și Koljic punctând pentru o victorie categorică a oltenilor.

Mult mai eficienți, craiovenii au profitat de degringolada din tabăra adversă și l-au făcut pe Florin Bratu să exclame la finalul partidei că dacă elevii săi nu se vor trezi la realitate, Dinamo va avea un sezon extrem de complicat.

În celelalte meciuri jucate până acum din etapa a șaptea a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Sepsi Sf. Gheorghe – Dunărea Călărași 1-0, AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș 0-1 și Astra Giurgiu – FC Voluntari 0-0.

Duminică avem CFR Cluj – Viitorul Constanța, de la ora 18.30, și FCSB – FC Botoșani, de la ora 21.30.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv