Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Universitatea Craiova și-a vândut una dintre bijuterii în Cehia

Universitatea Craiova a făcut un sezon 2017-2018 excelent, sezon la finalul căruia a încheiat Liga I pe locul 3 și a câștigat Cupa României.

Deși echipa este calificată în Europa League și pentru formația antrenată de Devis Mangia ar trebui să urmeze un sezon al confirmării, șefii clubului din Bănie au decis deja să se despartă de doi dintre cei mai buni jucători.

Sigur, au încasat sume consistente, însă va fi foarte greu ca gruparea din Bănie să construiască rapid o nouă echipă care să se mențină în topul din România și nu numai.

După ce Vladimir Screciu, 18 ani, a fost cedat la Racing Club Genk, pentru două milioane de euro, oltenii l-au cedat vineri și pe Alexandru Băluță în Cehia.

Atacantul Craiovei a semnat pe patru ani cu Slavia Praga, vicecampioana Cehiei. Informația a fost confirmată chiar de oficialii grupării din Bănie care au precizat că negocierile au durat 10 zile.

Pentru Băluță, Universitatea va încasa 3 milioane de euro, atacantul devenind cel mai scump produs de export al Craiovei, la egalitate cu Andrei Ivan, fotbalist care însă nu a confirmat în Cehia.

La Slavia Praga, Alexandru Băluță va fi coleg de echipă cu Michael Ngadeu, fost la FC Botoșani, dar și cu Miroslav Stoch (55 de selecții în naționala Slovaciei) sau cu Josef Husbauer (16 selecții în naționala Cehiei).

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv