Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

VIDEO. Federer, al 8-lea titlu în Dubai și al 100-lea trofeu în carieră

Roger Federer l-a învins sâmbătă în două seturi (6-4, 6-4) pe grecul Stefanos Tsitsipas, reușind să câștige al optulea titlul la Dubai – record absolut la competiția din Emiratele Arabe Unite – și 100 de trofee în întreaga carieră.
 
 
“Sunt încântat, foarte mulțumit. E minunat că am câștigat titlul cu numărul opt aici și titlul 100 din carieră. N-am avut chiar un parcurs ușor până la această finală cu Stefanos și îmi dau seama că și pentru el a fost destul de greu să schimbe continentele, să schimbe fusul orar, săptămâna trecută în Europa, săptămâna asta în Orientul Mijlociu. 
 

Nu știu dacă Stefanos era născut când am câștigat eu primul titlu, dar este un privilegiu să joc cu acești tineri. Și pentru mine era ceva aparte să joc cu eroii din copilărie, cu Andre Agassi, Pete Sampras. Probabil că asta simte și el acum. Are viitorul în față și cu siguranță va avea o carieră minunată”, a spus Roger Federer la finalul partidei.

 

 
Ultimul punct al partidei Federer vs Tsitsipas:

 
101 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv