Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

VIDEO. Firea s-a lipit de victoria Simonei Halep, dar a fost huiduită de 18.000 de bucureșteni pe Național Arena

Victorioasa jucătoare de tenis a prezentat trofeul de la Roland Garros.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a vrut să exileze evenimentul undeva pe treptele de la Tribuna VIP a Național Arena, însă bucureștenii au venit în număr impresionant de mare, demonstrând că Simona Halep, noua campioană de la Roland Garros, merită o acțiune deosebită desfășurată pe cel mai mare stadion din țară.

În cele din urmă, Firea a deschis o jumătate de stadion și bucureștenii au luat cu asalt Național Arena, aproximativ 18.000 de persoane fiind prezente la momentul în care Simona Halep a prezentat copia trofeului câștigat la Roland Garros.

Cum era de așteptat, Firea a încercat să-și taie partea leului și să puncteze la capitolul imagine, dar, din fericire, bucureștenii prezenți la fața locului au întâmpinat-o cu huiduieli masive.

Huiduielile au continuat inclusiv în momentul în care primarul general al “României” i-a oferit Simonei cheia orașului și un buchet de flori.

Apoi, Marcel Pavel și Monica Anghel cu intonat imnul României, alături de toți cei prezenți la fața locului. Firea a rămas pe scenă, sperând să fie iertată după acest moment solemn.

Însă huiduielile s-au întețit, iar Gabriela Firea a părăsit scena cu capul în jos, rușinată, după ce i-a pasat microfonul celei mai importante sportive din România din ultimii ani.

Cum era de așteptat, Simona a mulțumit încă o dată tuturor celor care au pus umărul la dezvoltarea carierei, a precizat că și-a dorit să demonstreze că și sportivii din țările relativ mai mici se pot ridica la un nivel înalt și a spus că își dorește ca în urma unui asemenea moment tot mai multe tinere sportive să se ambiționeze și să-i calce pe urme.

După Simona Halep au fost invitați să ia cuvântul, printre alții, Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, și Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis.

Năstase a lăudat-o pe Simona pentru că “a avut răbdare, pentru că și eu am pierdut trei finale înainte să câștig primul Grand Slam”. De asemenea, Stere Halep a ținut “să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat un asemenea dar”.

A luat cuvântul și George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, care doar a enumerat câteva dintre cele mai importante realizări ale Simonei. Nici nu se putea altfel în condițiile în care Cosac tocmai fusese înțepat ușor de Ilie Năstase, care a spus că “reușita Simonei s-a datorat mai degrabă familiei, Federația mai ușor așa”.

Fostul lider mondial este în continuare nemulțumit de interesul acordat de oficialii Federației Române de Tenis pentru dezvoltarea acestui sport în țara noastră.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv