Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

(VIDEO) Nouă răniți, după ce un șofer de taxi a intrat la Moscova într-o mulțime de fani

Autoritățile ruse sunt în alertă maximă, după un incident produs sâmbătă după-amiaza la Moscova.

Șoferul unui taxi a pătruns cu mașina pe trotuar și a lovit în plin un grup de oameni, majoritatea fani ai echipei naționale de fotbal a Mexicului.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, taxiul ar fi trebuit să oprească la semafor, însă șoferul pare că a încurcat pedalele, voit sau nu, și a pătruns cu mașina pe trotuar, lovind în plin mai mulți oameni.

Nouă persoane au fost rănite, o femeie suferind răni mai grave. Deocamdată nu se știe câte dintre victime sunt fani mexicani ajunși la Moscova pentru a urmări meciul pe care naționala țării lor îl va susține duminică împotriva Germaniei, pe Lujniki.

Inițial s-a crezut, evident, că este vorba despre un atac terorist cum s-au tot văzut în ultimii ani. Ulterior, autoritățile din Rusia au precizat că nu se pune problema de un atac terorist și că de fapt a fost vorba despre un gest nesăbuit comis de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, cu permis de conducere emis de autoritățile din Kîrgîstan, a fost la un pas să fie linșat de ceilalți fani mexicani din zonă. A reușit să fugă, dar în cele din urmă a fost prins de polițiștii ruși.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv