Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:
Politrucul lui Gorghiu şi Blaga în Comisia de Buget-Finanţe a testat pe Bugetul din 2016 un amendament mincinos pentru renovarea unei mânăstiri

Criminalul deputat liberal Vasile Horga, ţeapă de 2 milioane de lei

Vasile Horga este un deputat liberal care în urmă cu cinci luni, în noaptea de 15 iulie, a lovit cu maşina un pieton care traversa şoseaua. Impactul a fost atât de violent încât cetăţeanul a murit pe loc. Dar dacă credeţi că în urma acestui accident soldat cu deces Vasile Horga s-a retras din politică vă înşelaţi amarnic. Criminalul Horga continuă să fie omul de bază al PNL, partidul care se vrea cinstit şi moral, după cum ne spune “pe sticlă” doamna Gorghiu şi domnul Blaga (Ba mai mult, PNL a conceput un “Decalog de integritate” pentru candidaţii de la alegerile de anul viitor iar gurile rele spun că a costat 1 milion de euro. Noi l-am fi dat gratuit!) De curând, criminalul liberal Vasile Horga a vrut să tragă o ţeapă Comisiei de Buget-Finanţe din care încă mai face parte – pentru că aşa doresc Gorghiu şi Blaga. Nici măcar atâta lucru nu au făcut copreşedinţii PNL: să-i retragă sprijinul politic asasinului rutier Horga şi să-l înlocuiască în Comisie cu un liberal decent!

vasile-horga
Asasinul rutier Vasile Horga continuă să fie parlamentar, plătit chiar şi din banii rudelor celui pe care l-a ucis cu maşina

A dus pe capotă 80 de metri omul pe care l-a ucis

În noaptea de 15 iulie 2015, Vasile Horga se întorcea de la o întrunire specială ţinută într-un han situat în pădurea din comun Ilfoveni, Dâmboviţa. Deputatul liberal Horga conducea maşina personală şi circula dinspre Bucureşti spre Târgovişte. În zona Primăriei Ulmi, unde există trecere de pietoni, Vasile Horga a lovit cu autoturismul un biciclist care traversa şoseaua la pas pe lângă bicicletă şi avea pe el o vestă reflectorizantă.

Accidentul provocat de deputatul liberal Vasile Horga
Accidentul provocat de deputatul liberal Vasile Horga

Dar iată ce a declarat Vasile Horga, din maşina Poliţiei: “Pur şi simplu mi-a ieşit în faţă, nici nu ştiu de unde a răsărit în faţa mea. Omul pe jos, cu bicicleta, perpendicular pe drum. Nu era pe trecerea de pietoni, era şi întuneric. Eu l-am acroşat cu partea din stânga şi a căzut pe parbriz, pe maşină.”

Martorii au însă o versiune complet diferită: “Iniţial, l-a luat direct pe capotă şi l-a adus exact aici. Sunt 78 de metri frâna de acolo până aici”, a declarat un sătean. “Viteza cred că a fost foarte mare. Uitaţi câtă distanţă! Cred că nici n-a avut cum să sesizeze că vine maşina, la viteza aceea”, a spus altul.

Vizibil deranjat de întrebările jurnaliştilor prezenţi la accident, procurorul criminalist de caz, Dorel Stănescu, le-a tăiat-o scurt: “Cercetările vor stabili în ce măsură conducătorul auto este răspunzător de producerea acestui accident”.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, dar având în vedere statutul de demnitar al şoferului, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului General condus de Tiberiu Niţu.

Vasile Horga la c\teva minute după accident a fost
Vasile Horga, la câteva minute după accident, a fost “plasat” în maşina Poliţiei de agenţii vigilenţi cu deputatul PNL

În Dâmboviţa, o ştire scurtă şi batista pe ţambal

“Biciclistul omorât era tatăl unui jurnalist dâmboviţean, cu state vechi în această meserie. Gazeta Dâmboviţei transmite, colegului nostru de breaslă şi familiei acestuia, sincere condoleanţe!”, aşa a încheiat scurta şi singura ştire media liberă din Dâmboviţa. Niciun organ de presă din Dâmboviţa nu a dezvoltat informaţia, de parcă deputatul liberal Vasile Horga ar fi ucis o muscă, nu un OM şi, pe deasupra, părintele unui coleg de breaslă.

Ciudată este şi atitudinea poliţiştilor lui Petre Tobă, care au refuzat să ne ofere un comunicat despre mersul anchetei. Acum, Petre Tobă – la vremea accidentului şeful IGPR – a ajuns ministru într-un guvern de tehnocraţi şi ar putea avea o deschidere mai largă faţă de adevăr. Astfel, vom afla cu ce viteză circula Horga prin localitatea Ulmi, dar şi alte informaţii din ancheta poliţiştilor rutieri.

Iată ce a rămas din bicicleta dâmboviţeanului ucis de deputatul liberal Vasile Horga
Iată ce a mai rămas din bicicleta dâmboviţeanului ucis de deputatul liberal Vasile Horga

Ţeapa de 2 milioane de lei

Cum scriam mai sus, în loc să se retragă în sihăstrie după ce a ucis un om ce traversa cu vestă reflectorizantă strada, deputatul liberal Vasile Horga a încercat acum să păcălească Comisia parlamentară reunită de Buget-Finanţe, pentru o… mânăstire.

Nu mai târziu de astăzi, 13 decembrie, pe la ora prânzului, criminalul Horga a propus un amendament la Bugetul pe 2016, pentru alocarea a 2 milioane de lei Mânăstirii Dealul. Lăsând la o parte faptul că premierul Dacian Cioloş a explicat de ce în buget nu s-a prevăzut nicio sumă pentru Biserică, deputatul liberal a şi minţit asupra sumei. Potrivit dialogului pe care l-a purtat cu preşedintele comisiei Viorel Ştefan, deputatul Horga a afirmat, ipocrit, că nu înţelege “de ce se face atâta tevatură pentru doar 2.000 de lei”.

Iată cum a ţipat Vasile Horga la colegii săi, cu impertinenţa unui criminal: „Noi am cerut bani, şi nu mulţi bani, 2 mii de lei, pentru un complex istoric care adăposteşte capul primului întregitor al acestei ţări. Primul care a creat românismul în această ţară a fost Mihai Viteazu.”

Preşedintele comisiei, fiind convins că asasinul rutier Horga nu minte când expune mica sumă solicitată, i-a atras atenţia că amendamentul a fost depus prea târziu şi că a apărut o problemă tehnică.

Doamna Gorghi şi domnul Blaga îl ţin în braţe pe criminalul deputat Vasile Horga
Doamna Gorghiu şi domnul Blaga îl ţin în braţe pe criminalul deputat Vasile Horga

Vasile Horga s-a prefăcut că este foarte supărat de obtuzitatea lui Viorel Ştefan şi a continuat să-şi dezinformeze colegii parlmentari: „La poziţia respectivă în bugetul lor nu există niciun leu, şi atunci, aceşti 2.000 de lei să fie trecuţi în poziţia asta. Atunci domnul secretar general ştie despre ce e vorba şi o să finanţeze (…) Ce sunteţi aşa de înverşunat, domnule preşedinte? Ce atâta înverşunare împotriva unei chestiuni…?”

După ce spiritele s-au calmat, parlamentarii care au înţeles din intervenţiile asasinului rutier că este vorba de doar 2.000 de lei pentru renovarea Mânăstirea Dealul, au votat amendamentul. (Probabil unii dintre ei s-au întrebat de ce face Horga atâtea valuri pentru un „mizilic” de 2.000 de lei – pe care, fie vorba-ntre noi, îi putea plăti din buzunarul său, el fiind putred de bogat graţie unor ţepe pe care le-a dat fără ca vreun procuror să le ancheteze).

Acest individ care a ucis un cetăţean incă este plătit din bani publici. Vasile Horga nu vrea să se retragă din polică
Acest individ care a ucis un cetăţean nevinovat este, încă, deputat. Horga nu vrea să se retragă din politică

Escrocheria lui Horga a ieşit la ivelă

Numai că minciuna criminalului Horga a avut picioare extrem de scurte. După ce a studiat amendamentul pe îndelete, preşedintele comisiei, Viorel Ştefan, i-a anunţat pe parlamentari că valoarea amendamentului VOTAT nu este de 2.000 de lei, cum i-a minţit Horga, ci de 2 milioane de lei, şi că a apărut o nouă problemă tehnică.

Brusc, nervozitatea membrilor comisiei a crescut. Pus în faţa minciunii, deputatul criminal Horga şi-a retras propunerea privind ţeapa de 2 milioane de euro pe care reuşise să le-o tragă colegilor de comisie, aşa cum ne anunţă DIGI 24.

Iată aici informaţia despre accidentul produs de HORGA şi prezentată pe 16 iulie 2015 de televiziunea locală din Târgovişte MDITV
308 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv