Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Când ești în serviciu serviciului te umilești public fără pic de rușine, fără pic de decență. Ai fost ținut în puf, dar ești doar o paiață, nimic mai mult...

Mizerabilii lui Ţiriac: Ponta, Oprea, Piedone…!

Dacă mai era nevoie de încă o demonstraţie că nenorociții care ne-au condus ne-au considerat o gloată de needucați și ușor de prostit, intervențiile “pe sticlă” din ultima perioadă ale onorabilului Ion Țiriac reprezintă mizeria maximă: un atac la baionetă, terorist, la mintea românului de rând! Purtătorul de mită, după cum singur a recunocut, s-a trezit să-i apere pe Victor PONTA, Gabriel OPREA și Cristian Popescu PIEDONE. Unul premier fără partid, altul lider UNPR iar ultimul – candidat la localale din 2016 din partea UNPR! Cum era de așteptat, serviciul lui Țiriac a aterizat în afara tușei. Scandalurile în care au fost implicați major Oprea și Piedone au scos românii în stradă iar cei doi, împreună cu Ponta, au fost obligați să abdice de la statutul de zei.

3 tiriac realitatea
Ion Țiriac nu este un filantrop. Țiriac nu face NIMIC gratuit!

Mitul “filantropului”

Dar de unde atâta filantropie la un individ megaloman care, vreme de 25 de ani, deși deține o avere fabuloasă pentru un român, nu a participat decât la câteva operațiuni de binefacere – și acelea extrem de controversate?

De ce așa, dintr-o dată, avarul Țiriac ne propune pomeni – a se citi mită – de milioane de euro, pentru a rezolva probleme civice cum sunt astuparea gropilor de pe drumuri – din banii lui dar, neapărat, cu ajutorul administrativ al ministrului Oprea și al primarului Piedone – săptămâna trecută, la vremea interviurilor, încă în funcții?

ponta
Țiriac a mers pe mâna lui Ponta și s-a pârlit. Definitiv!

Ce l-a apucat pe Ion Țiriac de a pornit un turneu prin televiziunile amice unde propune tot felul de soluții cu finanțare din banii săi și strigă, fără a fi întrebat, că el are mare încredere în Ponta?

De ce a dorit cu atâta ardore Țiriac să fie scut pentru Ponta, Oprea și, mai nou, Piedone?

De la cine a primit ordin Țiriac să se facă preș la porțile mizerabililor?

Ce l-a împins pe Ion Țiriac să-și piardă timpul “pe sticlă” pentru a vorbi, neîntrerupt, de amfitrionii servili dincolo de umilință?

oprea
Țiriac s-a spetit să schimbe otrava cu epoleți în Isostar. S-a dovedit că pe vremea școlii Țiriac a fost corigent la chimie!

Mobilul “filantropului”

Să fie vorba despre luminița de la capătul dosarului penal FRAUDA EADS, unde Țiriac este implicat în profunzime, fiind cardanul dintre Năstase, Rusu, Blaga, Zetche, Lagardere, Enders, Hombach și Schroeder?

Să fie vorba de spălarea imaginii, după ce a fost extirpat – e drept, cu o sumă compensatorie greu de imaginat -, din Banca Unicredit Țiriac, acum doar Unicredit?

Să fie vorba de faptul că în ultimii ani a dat rateuri uriașe cu imobiliarele, unde a construit apartamente cu nimic deosebit, dar pentru care Țiriac solicita sute de mii de euro pentru 90 de metri pătrați?

Să fie vorba despre faptul că împreună cu Elena Udrea a folosit fonduri europene pentru a construi o stație de fitness, care servește în totalitate complexului de locuințe construit ilegal și imoral în Pădurea Stejari, Băneasa – complex nevândut 75%?

Ion Țiriac a ras o pădurice ca să construiască un complex de locuințe. Din cauza lăcomiei, a vândut doar câteva apartamente
Ion Țiriac a defrișat samavolnic o pădurice ca să construiască un complex de locuințe. Din cauza lăcomiei, Țiriac a vândut doar câteva apartamente…

Să fie vorba de întreprinderile primite cadou de la stat și pe care le-a pus pe butuci pentru a le transforma în ansambluri de locuințe ce s-au dovedit, în parte, eșecuri răsunătoare – vezi cartierul din Chiajna?

Să fie vorba despre faptul că vrea să închidă șarada Serviciilor în cazul fiului prins cu droguri – caz penal extrem de straniu, din care Țiriac a ieșit foarte șifonat?

Să fie vorba de recuperarea zecile de milioane de euro pierdute în paradisul fiscal din Nicosia, după ce sistemul bancar cipriot s-a prăbușit?

Să fie oare din cauza fiorilor reci de pe șira spinării, dați de Fiscul madrilen care îl suspectează că a fraudat Spania cu impozitul aferent unui profit de 34 de milioane de euro – vezi cazul Messi?

Să fie vorba despre faptul că Ion Țiriac are de achitat polițe, mai ales acum, când a redevenit cel mai bogat român – cu peste 1,2 miliarde de euro – vezi cazul Niro?

Jean-Luc Lagardère si fiul sau, Arnaud
Jean-Luc Lagardère (decedat) și fiul său, Arnaud

Să fie vorba despre faptul că Ion Țiriac este arondat, împreună cu Ponta și Oprea, aceluiași serviciu secret de sorginte militară – vezi Matra Lagardere?

Să fie oare un joc al SIE? În acest caz, șeful Mihai Răzan Ungureanu a fost de acord sau s-a trecut peste el?

Să fi primit Țiriac ordin de la vreun serviciu secret unde limba oficială nu este româna?

Sau să fie vorba despre expresia “Băi pulime, ascultă comanda la mine!”, ce definește “șahul etern” dat nației de Sorin Ovidiu Vîntu și care face carieră pe net, o postare = 350.000 de vizitatori (!!!).

vantu (2)
Inconfundabilul Sorin Ovidiu Vîntu a creat în jurul postărilor sale de pe blog și facebook o mulțime de peste 350.000 de oameni, mulțime care îi așteaptă săptămânal “producțiile” epice și nu numai. Explozia SOV pe Net merită un Studiu de Caz. Parol!

Mita filantropului”

Și ar mai fi ceva. Păi țara asta nu e guvernată – e drept, acum avem premier interimar -, de ce este nevoie ca un Țiriac să asfalteze gropile? Înțeleg, Becali vrea să susțină victimele Catastrofei Colectiv; dorința lui are o conotație umană. Dar ce latură umanitară are propunerea lui Ion Țiriac? Niciuna!

Cristian-Popescu-Piedone-GURA-CASCATA
Piedone nu a vrut să demisioneze și a picat tot Guvernul Ponta!

Are, în schimb una subliminală: că Ponta – pesedistul vinovat de multe rele -, Oprea și Piedone – cei doi uneperiști vinovați de moartea unor tineri nevinovați – trebuie considerați și tratați ca oameni de ținută, valori fără de care țara fumegă.

Eroare, domnule Ion Țiriac! Țara a luat foc din cauza acestor trei mizerabili și a altora ca ei, pe care îi aperi cu falsa ta reputație de om sfătos, civilizat, cu glasul apăsat, ce vrea binele omenirii și care, din agoniseala sa, vrea să doneze statului român bitum pentru gropi. Și, eventual, să fie un exemplu pentru oamenii cu dare de mână. Chiar dacă această dare de mână a fost produsă nu în totalitate din afaceri legale, ci din escrocherii și fraude cu bani publici.

Ion Țiriac, mizerabilii Ponta, Oprea și Piedone pe care ai încercat să îi aperi mituind poporul cu astupara unor gropi, ca să-i ierte, Te Definesc!

1 tiriac protv
Așa se cântă odele moderne: Plasezi un “om de bine” într-un studio de televiziune “amabil” și îl inviți să pupe dosurile unor hahalere politice. Iar Țiriac pupă apăsat, ca să nu spună purtătorul de fund că n-a simțit nimic în nesimțirea sa!
7K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv