Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:
Primarului “Costică fifty-fifty” Gherghe și-a umilit concetățenii

Episodul 2. Oana MelindaTeohari: Severin, marcă banul dacă vrei apă caldă și căldură

Episodul 2 din nemernicia care are loc la Severin a fost publicat în luna iulie 2016, în primul număr al revistei SECUNDA.

În primul episodul am arătat că pe seama a 110.000 de oameni din fieful primarului “Costică fifty-fifty” Gherghe, Oana Melinda Teohari a fost interfața unei “inginerii financiare” de 13 milioane de euro. Practic, escrocul Nelu Iordache a pus o “copertă” Playboy să „încălzească” Severinul.

10f Santierul la fel de Nud ca Oana

Încă de aprilie am arătat că Severinul nu va primi în 2016 apă caldă și căldură de la firma zeiței playboy Oana Melinda Teohari – ALFA Ground. Și nimeni nu ne-a crezut! Acum se dovedește că am avut dreptate!

Dar, să intrăm direct în subiectul episodului 2. Legea spune că o licitație se câștigă prin “războiul ofertelor”. Având firmă IMM, Oana Teohari, patroana ALFA Ground, a participat la licitație cu o susținere financiară și una tehnică.

Care este rolul acestor susțineri pentru o societate IMM? Unul singur: de a da posibilitatea unui întreprinderi mici, dar performată într-un domeniu, să poată câștiga și licitații mari, pentru care nu poate întruni anumite condiții economice și tehnice. Observați că NU e cazul pentru ALFA Ground!

oanamelindakutasi-profil-closeup
Oana Teohari, patroana ALFA Ground
Bani, acte și minciuni la hotelul Z Boutique

Așa cum am scris mai sus, compania ALVEARE din Italia, prezidată de Moreno Crestale, a susținut-o financiar pe ALFA Ground. Legal? NU. Și iată de ce.

După o corespondență asiduă cu Moreno Crestale, și după ce a înțeles că a fost inclus într-o escrocherie, președintele lui ALVEARE s-a suit în avion și a venit la București să stea de vorbă cu noi. Declarația lui Moreno Crestale este stupefiantă:

NICIODATĂ nu s-a întâlnit cu Oana Melinda Teohari patrona lui ALFA Ground;

NICIODATĂ nu a negociat cu Teoharie vreo susținere financiară;

NICIODATĂ nu a semnat la notar actele de susținere pentru ALFA Ground;

NICIODATĂ nu a dat documente oficiale de bilanț semnate de vreo Casa de Comerț din Italia, ci doar o adresă din care rezultă că el a depus un bilanț contabil;

NICIODATĂ nu a discutat cu patroana lui ALFA Ground, cu planurile pe masă, o eventuală colaborare.

Moreno Crestale
Moreno Crestale – Alveare – in birourile SECUNDA din București
Niciodată, niciodată, niciodată…

Dar atunci, care a fost rolul domnului Moreno Crestale în “găinăria financiară”? Să-i dăm cuvântul președintelui ALVEARE.

“Un prieten bun mi-a recomandat-o pe inginera Anda Oprea care lucrase la o firmă de consultanță condusă prost de doi… italieni. După mai multe discuții, Anda Oprea mi-a solicitat “referințe” pentru a susține financiar sau tehnic diferite firme pentru diferite licitații. Cum în Italia am oferit astfel de susțineri și nu am avut probleme, am decis să o ajutăm pe inginera Oprea.

Într-o zi, Anda Oprea m-a rugat să-i ofer o susținere financiară firmei ALFA Ground. Inginera Oprea a făcut toate demersurile, a întocmit toată documentația.

Ne-am întâlnit la hotelul Z Boutique din București. I-am dat inginerei Oprea bilanțurile depuse de noi la Cameră și o hârtie din care rezulta că am depus acest bilanț. Atât.

După ce a primit toate copiile după decumentele noastre, inginera Anda Oprea, în incinta hotelului Z Boutique, ne-a plătit cash aceste documente. Am primit 150 de euro.

SECUNDA deține toată corespondența purtată de Crestale cu Oprea, din care rezultă că „inginera” umbla cu banii la ea pentru a plăti cash documentele emise de ALVEARE!!!

oana teohari pag 1
Oana Teohari
150 de euro pentru a câștiga o licitație trucată de la cap la coadă

Ați citit foarte bine: banda de magnetofon nu dă rateuri. Moreno Crestale a repetat de mai multe ori suma. Din motive lesne de înțeles, l-am invitat să scrie suma pe hârtie. A scris-o: 150 de euro!

Astfel, cu documentele fără nicio valoare juridică așa cum prevede legea și primite de la intermediara Anda Oprea, patroana Oana Teohari a participat la licitația trucată de binomul Gherghe&Iordache, prin intermediul Miandei Țeculescu. Și a câștigat-o.

Ca să fie clar: la o licitație se participă cu documentele originale emise și ștampilate de Casele de Comerț, iar parteneriatul dintre susținător și IMM este legalizat la notar, așa cum scrie în normele metodologice, nu primite în plic pentru 150 de euro.

De asemenea, organizatorul licitației are obligația să verifice la sânge toate documentele și contractele care s-au semnat între participanții la licitație și susținătorii lor.

Legea specifică foarte clar atribuțiile și îndatoririle membrilor comisiei. În cazul nostru, directorul SPAET, Mianda Țeculescu, precum și ceilalți 13 colegi de comisie, se face vinovat de toate ilegalitățile comise în atribuirea licitației lui ALFA Ground.

Moreno Crestale se consideră înșelat de inginerul Anda Oprea. În finalul discuției a înțeles că Oprea și Teohari s-au folosit de el pentru a câștiga ilegal o licitație.

2f Teo cu Nelu Iordache la Cununia Religioasa
Nelu Iordache la Cununia Religioasa a lui Teo cu Oana Melinda
Batjocura lui Gherghe

Efectul trucării licitației de către Gherghe și Țeculescu? Suntem în luna iunie, iar la temelia termocentralei nu s-a pus nici măcar o cazma de ciment. Șansele ca Severinul să fie alimentat la iarnă cu apă caldă sunt minime, iar de căldură nici nu poate fi vorba din parte termocentralei Playboy.

De ani de zile, primarul Costică „fifty-fifty” Gherghe comite ilegalități pe seama și din banii celor 110.000 de severineni. A scăpat de DNA mai mereu. De această dată noi credem că procurorii au să-i vină de hac.

Spunem asta, pentru că în recenta ședință a Consiliului Municipal (CM), primarul Gherghe a încercat să oblige orașul să-i dea vedetei Playboy Oana Teohari o hârtie – scrisoare de confort – prin care Banca Transilvania să-i acorde un împrumut de peste 4 milioane de euro. Și tentativa i-a reușit.

9f oana melinda kutasi
Playboy Oana Melinda Teohari

Practic, dacă prefectul Mehedințiului nu va ataca hotărârea, severineii o vor sponsoriza pe escroca Teohari. În acest caz ce rost mai are ca termocentrala să fie construită în proprietatea vedetei Playboy dacă tot orașul îi dă, indirect, bani de construire?!

Aceasta este cea mai clară DOVADĂ că ALFA Ground nu are bani, nu are o susținere financiară legală și s-a folosit de acte false pentru a obține victoria într-o licitație la care a participat singură. Ce DOVADĂ mai mare de corupție le mai trebuie procurorilor DNA, care sunt OBLIGAȚI să ancheteze astfel de fapte?

Nu intrăm în amănunte, dar conform legii, chiar și o „scrisoare de confort” poate deveni, în anumite împrejurări, o garanție bancară ce poate fi executată de bancă:

Dacă debitorul nu îşi execută datoria ce-i revine, creditorul poate solicita emitentului daune-interese, însă numai dacă face dovada că acesta nu şi-a îndeplinit obligaţia asumată prin scrisoarea de confort [art. 2322 alin. (2) noul Cod Civil].

Mai mult, primarul Constantin Gherghe a încercat să-i lege de glie pe severineni timp de 20 de ani – fapt interzis de Constituție, care specifică foarte clar ce drepturi și libertăți au românii.

Dar pentru escrocul de Iordache, corupții Gherghe și Țeculescu nimic nu a contat. Noroc că în CM mai sunt și oameni cu scaun la cap și au reușit să îmblânzească hotărârea.

1f Gherghe cadou Udrea
Gherghe a fost protejat de Udrea
În atenția doamnei Kovesi: Corupția poate îmbolnăvi 110.000 de oameni

O anunțăm pe această cale pe doamna procuror-șef al DNA Laura Codruța Kovesi că ne poate solicita toate documentele deținute de noi.

Deoarece vorbim depre siguranța a 110.000 de oameni, SECUNDA solicită public ca procurorii DNA să se sesizeze din oficiu pentru a demara o anchetă penală asupra faptelor de corupție comise de primarul Constantin Gherghe, de directorul SPAET Mianda Țeculescu alături de toți membrii Comisei de atribuire, de proprietarul ALFA Ground Oanda Melinda Teohari și de Nelu Iordache.

1-SECUNDA-Nr-1-pagini-Caldura-Severin-1

N.B.: Fotografiile au fost preluate de pe pagina de Facebook a doamnei Oana Melinda Teohari, de pe site-ul revistei Playboy sau din colecția SECUNDA.

Dacă doriți să vizionați și alte fotografii cu doamna Teohari de pe vremea când era domnișoara Kutasi, vă invităm să accesați link-ul 

21b-aprilie-2016-Oana-Palyboy-Severin-Termo

Citiți și Episodul 1. Pe seama a 110.000 de oameni din fieful primarului “Costică fifty-fifty” Gherghe, Oana Melinda Teohari este interfața unei “inginerii financiare” de 13 milioane de euro

Nelu Iordache a pus o “copertă” Playboy să „încălzească” Severinul

163 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv