Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Veste proastă de la Iohannis: „Nu va fi o relaxare totală pe 1 iunie, să nu supraevaluaţi această dată” / 

Breaking News:
Episodul 1. Studiu de Caz: Confruntarea „ZEILOR”

Poruncile și drepturile șefului de CLAN

Pornim acest “Studiu de Caz” de la două adevăruri incontestabile: primul se referă la regulile de bază ce guvernează un CLAN, iar cel de-al doilea – la ce credem noi despre cei care ne conduc. Cele două adevăruri le permit celor aflați la PUTERE să ne MANIPULEZE și să ne conducă prin intermediul FRICII, nu prin respectarea celor trei componente ale Strategiei de Țară.

Adevărata Strategie de Țară trebuie să rezolve trei probleme fundamentale. În 27 de ani, România a fost condusă prin 52 de STRATEGII
Atenție la proiecții

Încep cu cel de-al doilea adevăr, rugându-vă să NU mai proiectați asupra oamenilor de la putere anumite calități umane. Ei nu au nici empatie față de compatrioți, nici respect față de drepturile cetățenești ale celor care i-au dus la putere prin vot și își plătesc taxele și impozitele.

Orice politician, bancher sau magistrat știe foarte bine că dacă DREPURILE cetățenilor ar fi respectate, CORUPȚIA ar fi minimă, în cote acceptabile într-o societate democratică cu economie de piață stabilă.

Așa cum orice sociolog știe că un popor iubit și apreciat de conducători NU este condus prin FRICĂ, ci prin acțiuni cu efecte benefice pentru toată lumea, tot așa trebuie să înțelegem că actualul HAOS a fost construit tocmai pentru ca noi, oamenii obișnuiți, să NU putem înțelege ce se întâmplă cu adevărat în România.

Iar aceasta, pentru ca oamenii obișnuiți să se îndepărteze de cele două problema de fond: “Conducere prin Corupție” și antagonica „Politicianul care merită să ne Conducă”.

N.B. Ei bine, atunci când schimbarea de putere se face fără „pace”, oamenii obișnuiți află de la membrii nemulțumiți ce se ascunde în spatele ușilor închise dintr-un CLAN. Iar războiul dintre șefi va fi pe viață și pe moarte!

Traian Băsescu: pentru a rămâne în jocul politic, a refuzat să facă un transfer pașnic de putere
Regulile unui CLAN

Dar iată care este primul adevăr: cel legat de tehnica de conducere a unui CLAN. Mai precis, de REGULILE puse în practică de ȘEF. Prin intermediul acestor reguli, ȘEFUL conduce un CLAN politic pentru a păstra puterea. NU prin comportament democratic, așa cum ni se tot spune de către politruci.

Vă ofer spre știință cele 10 REGULI ce guvernează un CLAN politic, adică un partid, și sunt puse în practică de ȘEF:

  1.  Ajungi în funcții înalte DOAR dacă ești dependent de mine. Te țin în lesă grație DOVEZILOR compromițătoare pe care le am despre tine, dovezi DEPOZITATE în seiful meu.
  2. Toți cei creați și puși în funcții înalte de mine ASCULTĂ comanda la mine.
  3. Eu v-am făcut, eu vă omor.
  4. NU lovești un “câine” dacă nu-i știi stăpânul. Dacă stăpânul e cel puține egal cu tine ca putere, dai în “câine” ca să transmiți mesaje.
  5. În general, ȘEFUL de CLAN “se vinde” doar la doi-trei acoliți. Pentru rezolvarea problemelor ilegale, ȘEFUL, ca să aibă protecție, transmite prin acești oameni de încredere ORDINELE către membrii CLANULUI.
  6. ȘEFUL are controlul absolut asupra finanțelor CLANULUI. Toată lumea “decartează” un comision către ȘEF, prin intermediul unor tehnici de evitare a controlului fiscal.
  7. Toți membrii CLANULUI care înfăptuiesc actele ilegale de producere și colectare a banilor TREBUIE să fie capabili să “IA FAPTA” asupra lor.
  8. ȘEFUL îi încurajează pe acoliți să comită fapte ilegale dar, simultan, strânge dovezi pentru a-i putea încrimina la nevoie, DUPĂ ce NU va mai fi la PUTERE. Astfel, ȘEFUL își asigură “bătrâneți liniștite”.
  9. La predarea PUTERII, vechiul ȘEF va negocia cu noul ȘEF păstrarea unor oameni în funcțiile înalte – cei care au fost numiți prin semnătura lui.
  10. Vechiul ȘEF trage sforile pentru NUMIREA noului ȘEF, despre care are dovezi compromițătoare.

N.B. Traian Băsescu “s-a vândut” următorilor acoliți: Elena Udrea, Marcel Opriș – șeful STS și Adriean Videanu. Pe ceilalți șefi din CLANUL său i-a condus prin ordine. Pentru că l-au TRĂDAT, Băsescu aplică dictonul “Eu v-am făcut, eu vă omor”. Dar aici apare o întrebare esențială: Cine stă în spatele celor care l-au trădat pe Băsescu? Că nu e nimeni atât de naivi încât să creadă că au făcut-o de capul lor.

Alianța penalilor
Probleme majore

Când prima regulă este pusă în practică și de alți sub-lideri ai CLANULUI, atunci apar luptele de culise și începe bătălia pentru PUTERE în partid. Dar dacă aceste lupte intestine dintr-un partid nu lovesc puternic în societate, la transferul de putere președinte-președinte, uneori problema de fond se acutizează, degenerând în „Confruntarea ZEILOR”.

Așadar, în cazul ciclurilor politice, ȘEFUL de CLAN care a încheiat ciclul PREDĂ viitorului ȘEF de CLAN care obține puterea prin VOT “conducta” financiară și rețeaua instituțională. Rămâne la latitudinea viitorului ȘEF ce va face cu “conducta” și dacă îi va păstra în funcțiile înalte din stat pe oamenii “construiți” de vechiul ȘEF de CLAN.

Traian Băsescu nu a vrut să cedeze toată puterea. Unii sunt de părere că nu a avut cui!
Refuzul lui Băsescu

Ei bine, ex-președintele Traian Băsescu a beneficiat de acest drept în 2004: Ion Iliescu i-a predat fără ca Adrian Năstase să se poată opune.

A fost incidentul din 2009: alegerile fraudate în favoarea lui Traian Băsescu – cel puțin 500.000 de voturi au ajuns scriptic în visteria lui Băsescu via STS, cu diversiunea voturilor din DIASPORA. (Am să revin asupra acestei diversiuni.)

Dar la terminarea ciclului de 10 ani, știut fiind faptul că cine deține pârghiile financiare și informația deține și puterea generală, președintele Traian Băsescu a refuzat să cedeze toată “conducta” de bani și a militat pentru menținerea unor personaje în funcțiile cheie.

Efectul refuzului lui Băsescu: “Conducta” s-a divizat în mai multe subconducte, iar înalții funcționari de stat au dezertat în diverse CLANURI politice. S-a produs o furtună economică și politică, cu fracturi penale, care au adus HAOSUL prezent.

Declarațiile penale – așa-numitele dezvăluiri – emise de ex-președintele Băsescu, de fostul deputat Sebi Ghiță, de consultantul Dan Andronic, de fostul ministru de Interne Oprea, de ex-premierul Ponta, de președinții celor două Camere – Dragnea și Tăriceanu -, toți cu dosare penale pe biroul șefei DNA, NU sunt altceva decât DIVERSIUNI pentru folosul propriu – pentru a deturna atenția de la fondul problemei.

Atacurile concertate asupra tandemului Kovesi-Coldea duse de către cei enumerați mai sus sunt normale. Naiv este cel care le ia de bune ÎN TOTALITATE. Cei nominalizați au un țel comun: să NU facă pușcărie și să NU fie obligați să returneze banii furați de la contribuabili.

N.B. De ce s-a enervat Traian Băsescu pe Kovesi? NU pentru că l-a săltat pe stupidul de frate-său, Mircea, ci pentru că l-a arestat preventiv pe unul dintre cei trei colaboratori față de care Băsescu “s-a vândut”: Elena Udrea. Apoi, scandalul a escaladat înspre familia ex-președintelui Băsescu, lucru ce a dus la ura viscerală, de înțeles, a fostului președinte, față de cele două creații ale sale: Coldea și Kovesi. Dar pe Coldea și Kovesi cine i-a coordonat în lupta contra lui Băsescu?

(Va urma)
45 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv