Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Concert aniversar Trooper, pe 12 iunie, la Arenele Romane

Formaţia Trooper va sărbători 25 de ani de la înfiinţare cu un show special care va avea loc pe 12 iunie, la Arenele Romane din Capitală, informează un comunicat transmis luni.

„Ne-am dorit în 2020 să organizăm un concert uriaş prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne-a mai permis acest lucru. Chiar dacă anul trecut am susţinut un show online, nu pot accepta să nu existe şi o întâlnire faţă în faţă cu oamenii care ne sunt alături de atâţia ani. Aşa că vrem neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de poveşti strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toţi oamenii minunaţi care de atâta vreme ne zâmbesc din faţa scenei”, a declarat liderul trupei, Alin “Coiotu'” Dincă.

Trooper îi are ca invitați pe cei de la Olympus Mons, una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, câştigători în 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca şi alţi invitaţi-surpriză.

Biletele, cu preţuri între 53 de lei şi 106 lei, pot fi achiziţionate online pe www.iabilet.ro sau din reţeaua magazinelor Flanco, metrou Unirii 1, magazinul Muzica, magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol, Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag, agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman şi în staţiile de Plată SelfPay din toată ţara.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv