Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Huiduit la Iași, Orban adoptă scuza lui Dragnea: Sunt agitatori / JUSTIȚIE: Mazăre rămâne în pușcărie, au decis judecătorii 

Breaking News:
 

Concert Zmei3, la 30 de ani de la căderea Zidului Berlinului

La aniversarea a 30 de ani de la căderea Zidului Berlinului, trupa româno-germană Zmei3 concertează marți, 1 octombrie, la Sala Mare ARCUB, de la ora 20:00. 

După concerte sold out în România, un turneu în Germania și un recital live la Union Stage în Washington în vara acestui an, trupa se întoarce la București pentru a concerta alături de muzicienii Michael Acker la chitară bas și de Gabriel Matei la tobe.

Celebră pentru stilul muzical inventat “Rough Romanian Soul”, Zmei3 a ajuns în topurile americane de World Music și a fost invitată să concerteze pe scena celui mai mare festival de World Music din Marea Britanie, WOMAD, la Porgy&Bess WienSchleswig Holstein MusikfestivalBrandenburgische SommerkonzerteKarneval der Kulturen Berlin.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul Zilelor culturale Leipzig (1-4 octombrie) la București şi este organizat de Ambasada Germaniei, în colaborare cu oraşul Leipzig şi cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Biletele pot fi achiziționate de pe arcub.ro și la casa de bilete ARCUB (str.Lipscani nr.84-90).

0 Shares