Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Documentarul TV GALA HOP 2020. „ZIS ȘI FĂCUT”

După ce a deschis porțile ediției 2021 a Galei Tânărului Actor HOP prin lansarea preselecției, UNITER prezintă documentarul retrospectivă a ediției de anul trecut.

Gala HOP 2020 (foto: Andrei Gîndac)

Gala HOP 2020 a avut loc în perioada 3-6 septembrie la Amfiteatru TNB, sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu. Teatrul coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual a fost tema căreia i-au dat viață cei 24 de actori participanți la hop-ul oportunităților actoricești. 

„Aș fi fericit să puteți gândi ca mine: ca această Gală HOP să reprezinte pentru noi toți, actori și public, nu un tribunal care judecă, ci o etapă pe drumul creșterii noastre artistice. Să nu o considerăm neapărat numai ca pe o vitrină sau catapultă. Să fim în același timp cât mai meseriași ca actori, și cât mai noi înșine ca ființe umane”, spunea Gigi Căciuleanu.

Filmul-documentar GALA HOP 2020 „ZIS ȘI FĂCUT” a fost realizat de regizorul Tudor Chirilă în studiourile TVR, după zecile de ore de filmare la workshop, repetiții și momentele de concurs. 

Joi, 13 mai, chiar de ziua de naștere a maestrului Gigi Căciuleanu, UNITER vă invită să intrați în culisele singurului eveniment-concurs dedicat actorilor aflați la începutul traseului profesional. O privire de ansamblu, preț de o oră și jumătate, asupra familiei Galei HOP 2020, într-un documentar care va fi difuzat, în premieră, începând cu ora 22.00, pe canalul TVR3.

GALA HOP 2020 – „ZIS ȘI FĂCUT”

(documentarul ediției 23 a Galei Tânărului Actor HOP)

Durata: 93.54 min

Reporter: Magdalena Stanciu

Șef producție: Marius Flonta

Economist: Simona Paunescu

Asistenți filmări: Alexandru Bengescu, Dragoș Tănase

Sunet: Valentin Bartolomeu, Cătălin Putinianu

Imagine: Marius Nechita, Dan Stoian, Ștefan Stan, Răzvan Chiriac

Director de imagine: Dinu Mărgărint

Colorizare: Mihnea Biciușcă

Montaj: Cătălin Mindu

Producător: Diana Dumitru

Un documentar realizat de: Tudor Chirilă

Producător coordonator: Demeter András István
Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe www.tvrplus.ro
O producție TVR 2021
Coproducător: UNITER

GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP, program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv