Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Gala Premiilor UNITER – ediția 27, pe 13 mai la Teatrul Național Cluj-Napoca

Gala Premiilor UNITER străbate anul acesta 444 km și ajunge la Cluj-Napoca, “un oraș tânăr în spirit, dar totodată, un important loc al istoriei treatrale, în care am ales să prezentăm teatrul românesc de azi”, se arată zn comunicatul transmis redacției.

Iată și celelalte precizări:

“2019 este anul în care oamenii de teatru din România sărbătoresc un moment istoric și cultural deosebit – 100 de ani de la nașterea Teatrului Național Cluj-Napoca, 100 de ani de la inaugurarea, în Piața Avram Iancu, a celei mai importante instituții teatrale din Transilvania. 

Spectacolul Galei are loc în data de 13 mai, cu începere de la ora 22.00 în Sala Mare a Teatrului Național Cluj-Napoca şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural, prin livestreaming pe www.uniter.ro și www.tvr.ro, şi va fi preluat de pagina de facebook UNITER.

Până atunci, vă invităm să-i cunoaşteţi pe artiştii nominalizaţi!

Începând de mâine, pe www.uniter.ro şi pe pagina de facebook, vă vom ţine la curent zi de zi cu informații noi, ştiri, interviuri, testimoniale video, mesaje de susținere pentru nominalizați, votul publicului.

 Vineri, 26 aprilie, lansăm campania de promovare video a Galei Premiilor UNITER şi vă prezentăm artiştii aflaţi în competiţie pentru cele 11 categorii de premii ale acestei ediţii. 

Vă invităm să participaţi activ la toate etapele campaniei: 

  • Artiştii în competiţie!
  • Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul tău prin vot online din 2 mai pe site-ul www.uniter.ro. O campanie online independentă de decizia juriului.
  • În 13 mai află câştigătorii!

Tot din 2 mai, site-ul UNITER şi pagina de facebook vor lansa mesaje de susţinere prin care artiști colegi de scenă ai nominalizaților îi încurajează pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER.

11 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 300 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 13 mai la Teatrul Național Cluj-Napoca pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc”.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv