Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 
Pentru a 4-a oară în România în ultimii 20 de ani

Megaconcert Metallica, pe Arena Națională. Turneul”Worldwired”

Faimoasa trupă rock Metallica susține un megaconcert, miercuri, la Arena Naţională din București, în cadrul turneului “Worldwired”. 

 

Legendara trupă – în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) – se întoarce, astfel, pentru a patra oară în faţa fanilor români. A mai susținut spectacolele în 1999 – pe stadionul Lia Manoliu, în 2008 – pe stadionul Cotroceni și în 2010 – la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Concertul va fi deschis de un recital al trupelor Ghost şi Bokassa. 

Accesul pe stadion. Prezența copiilor, nerecomandată 

Accesul pe stadion se face începând cu ora 16.30. Organizatorii nu recomandă prezența copiilor cu vârste mai mici de 12 ani din cauza sunetului foarte puternic, părinții care aleg să vină cu copii mici făcând acest lucru pe propria răspundere.

Restricții de trafic

În zona Stadionului Național Arena, traficul rutier se va închide treptat, miercuri începând cu ora 12.00, în funcție de afluența publicului.

Este vizată strada Maior Coravu, între șoseaua Mihai Bravu și intrarea în stadion, dar și străzi care intersectează acest segment rutier.

În același fel va fi afectat B-dul Pierre de Coubertin, între Vatra Luminoasă și intrarea în stadion și porțiunea dintre șoseaua Pantelimon și stadion ca și străzile din zonă.

Restricții vor apărea și pe strada Tony Bulandra și Sg.Vasile Șerbănică.

Turneul european al trupei Metallica

“Turneul «Worldwired» a revenit în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia)”, anunţă organizatorii.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy.

Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor ’80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

 
13 Shares