Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

Alegeri parlamentare: Primele urne de vot s-au deschis vineri seara în străinătate / Peste 740.000 de români din diaspora sunt așteptați două zile la scrutin / În țară sunt peste 18 milioane de alegători / Se votează numai duminică, între orele 7.00 – 21.00 / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită până la mijlocul lui ianuarie 2021 / Arafat: „E clar că măsurile vor continua” /

Breaking News:
 

Televiziunea Română – coproducator al FNT 30, alături de UNITER

Partener de tradiţie de-a lungul a 30 de ani, Televiziunea Română a devenit coproducător al FNT 30 / FNT ALTFEL alături de UNITER.

Iată precizările organizatorilor, în comunicatul transmis redacției:

În forma sa digitală, festivalul a trebuit să se adapteze la o nouă modalitate de întâlnire cu publicul spectator. De pe scenă direct pe ecran!

http://tvr3.tvr.ro/festivalul-national-de-teatru-la-tvr-3_29933.html

Încercarea provocatoare de a găsi spectacolele cele mai reprezentative ale ultimelor trei decenii păstrate în cel mai bun format tehnic a fost dusă la bun sfârşit cu ajutorul Televiziunii Române.

Calitatea premium a înregistrărilor puse la dispoziţie de Arhiva şi Casa de Producţie a TVR a făcut posibilă recuperarea cât mai fidelă a sentimentului din sala de teatru.

În prim planurile surprinse de camera de filmat ochii actorilor spun poveştile nerostite de replici. Voci inconfundabile transformă sufrageria personală în sală de spectacol pentru câteva ore.

Pe Scena „FNT online” şi pe Scena „FNT la TVR”, cele douăzeci de evenimente – spectacole, recitaluri, making of-uri, documentare – coproducţii ale Televiziunii Române corespund nu doar performanţei artistice, ci şi unui format multimedia care le face cinste.

Festivalul găzduieşte şi cea mai recentă premieră a Casei de Producţie a TVR, Caligula după Albert Camus, în regia lui Silviu Jicman. Prezentat luni, 23 noiembrie, ora 20:00 pe TVR3, spectacolul este un prilej de întâlnire cu una dintre cele mai profunde şi surprinzătoare meditaţii despre natura umană.

În interpretarea lui Demeter Andras, bizarul împărat roman cunoscut lumii întregi pentru gestul de a-şi fi numit calul senator dobândeşte trăsături hamletiene. Pierdut între tenebrele unui trecut copleşitor, Caligula devine un demi-zeu al absurdului existenţei.

FNT 30 / FNT ALTFEL  va debuta la TVR 3, duminică, ora 20:00 cu Danaidele după Eschil, în regia lui Silviu Purcărete, un spectacol-capodoperă al teatrului de ieri şi de azi.

FNT 30 / FNT ALTFEL

www.fnt.ro

ACCES GRATUIT LA TOATE EVENIMENTELE DIN PROGRAM

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv