Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

TNB își propune o restructurare a stagiunii teatrale

Spectacolele Teatrului Național București, suspendate în perioada stării de urgență decretate timp de 30 de zile (16 martie – 15 aprilie), cu posibilitatea prelungirii din cauza pandemiei de coronavirus (COVID-19), vor fi programate, în măsura în care contextul epidemiologic o va permite, pe întrega perioadă a lunilor de vară, iunie-iulie și august, informează, marți, TNB.

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

„În conformitate cu măsurile care decurg din aplicarea Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, sunt suspendate toate spectacolele, manifestările publice și celelalte activități desfășurate în incinta Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București.  

Având în vedere aceste dispoziții legale, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” anunță că își va modifica structura obișnuită a stagiunii, care presupunea închiderea acesteia în lunile iulie și august, urmând  ca, în acest an, în măsura în care contextul epidemiologic o va permite, să programeze spectacole pe toată perioada lunilor de vară, iunie-iulie și august. 

Spectacolele din repertoriul curent al teatrului, inclusiv cele reprogramate, se vor juca pe scenele tuturor sălilor – Sala Mare, Sala Studio, Sala Pictura, Sala Atelier, Sala Mică, Sala Media – săli care dispun de aer condiționat și instalații de climatizare.

De asemenea, vom redeschide stagiunea estivală în aer liber, la Amfiteatrul de 300 de locuri de pe acoperișul  TNB, în cadrul programului de mare succes AMFITEATRU, nopți de vară SUS pe teatru (teatru, dans, muzică, film).

Actorii teatrului și corpul tehnic de scenă au fost consultați în legătură cu această propunere care presupune inclusiv reorganizarea vieții lor  private, reprogramarea concediilor cu familia,  a călătoriilor, a altor angajamente.  Răspunsul  unanim și solidar a fost DA, jucăm la vară !, răspuns care este o minunată declarație de iubire față de publicul spectator !

Dragi spectatori, suntem  convinși că veți răspunde și dumneavoastră acestui apel de a reveni la teatru, de îndată ce va fi posibil! Vă așteptăm cu săli confortabile, atât cu spectacolele din repertoriul curent, cât și cu noile premiere, pe care încercăm să le pregătim între timp. 

Până la noi vești, vă reamintim că ne puteți găsi zilnic online, în cadrul programului de transmisii a Conferințelor TNB, pe care îl puteți consulta pe site-ul teatrului. Tot acolo puteți accesa turul virtual interactiv al teatrului. 

Întreprindem, totodată, diligențele necesare pentru a obține acordul tuturor autorilor implicați în realizarea spectacolelor din repertoriul TNB, pentru difuzarea on-line a unui număr de spectacole existente sub formă filmată în arhiva noastră digitală.

Așadar, notați următoarele adrese unde ne puteți urmări online:

– canalul nostru de youtube:

http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti

– pagina de facebook a TNB:

https://www.facebook.com/TNB.Ro/

– website-ul TNBwww.tnb.ro, pe o pagină care va fi special creată pentru aceste    transmisii online.

Stați acasă, DEOCAMDATĂ! 

Vă dorim multă sănătate și sperăm ca programul nostru on-line să vă aducă bucurie!”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv