Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR PLUS nu îl mai vrea pe Cîțu premier și cere PNL să desemneze altă persoană /  Ședința coaliției la guvernare are loc luni /

Breaking News:

UNITER, alături de artista Maia Morgenstern

Uniunea Teatrală din România (UNITER) este alături de actrița Maia Morgenstern, care a fost amenințată cu moartea, iar polițiștii l-au prins pe făptaș – un tânăr cu probleme psihice.

Iată mesajul transmis, luni, redacției:

UNITER – Uniunea Teatrală din România își exprimă îngrijorarea și revolta cu privire la situația teribilă cu care a fost și este confruntată artista Maia Morgenstern, membră a uniunii noastre, actriță de prim rang a teatrului românesc, director al Teatrului Evreiesc din București. Suntem alături de Domnia Sa.

Având în vedere escaladarea situației cu care s-a confruntat doamna Morgenstern, de la replici antisemite la mesaje de amenințare, Senatul UNITER – reunit în ședință de urgență – a hotărât să se adreseze în mod oficial organelor de specialitate pentru a declanșa o anchetă specifică acestui tip de atacuri rasiale care nu sunt conforme cu Constituția și legile din România.

Apreciem și solidaritatea în această privință a colegilor noștri din teatrele din întreaga țară și a managerilor lor.

Orice formă de rasism este intolerabilă!

Ion Caramitru, președintele UNITER

și Senatul UNITER

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv