Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Anunț important de la Guvernul Ciucă pentru transportatorii români din Ucraina

Pe fondul situației de război din Ucraina, țară invadată de trupele armate rusești, Cancelaria prim-ministrului Nicolae Ciucă a comunicat, în 28 februarie, asociațiilor patronale din transporturile rutiere, că șoferii camioanelor care intenționează să revină sau să tranziteze țara noastră pot utiliza toate cele trei puncte de trecere a frontierei Solotvino-Sighetu Marmației, Diakovo-Halmeu, Porubne-Siret.

Totodată, pot fi utilizate celeșase vămi dintre Republica Moldova și România. De asemenea, începând din 26 februarie, PTF rădăuți-Prut de la granița cu R. Moldova funcționează în regim permanent.

Transportatorii mai sunt anunțați că Ambasada României la Kiev și consulatul General al României la Odessa și-au suspendat actiitatea. În schimb, oficiile consulare de la Cernăuți și Solotvino lucrează în continuare în parametri normali, cu tot personalul.

În adresa semnată de șeful Cancelariei prim-ministrului, Mircea Abrudean, se reia apelul Ministerului român de Externe, adresată tuturor cetățenilor români, inclusiv transportatorilor rutieri care se află în Ucraina, de a-și notifica, de urgență, coordonatele prezenței lor în această țară pe platforma www.e-consulat.ro

Download (PDF, 538KB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv