Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Masca este obligatorie și în București în aer liber / zonele vizate: Centrul Vechi, pieţe, târguri, staţii STB şi peroane CFR Călători/ JUSTIȚIE: Victor Sandu, fost director general la „Apele Române”, reținut de DNA / El este acuzat că a luat mită 1 milion de euro / 

 

Breaking News:
 

Circulație îngreunată 9 zile, între Constanța – IMGB, de 3 transporturi agabaritice

Circulația rutieră va fi îngreunată timp de 9 zile, în perioada 11 – 20 iunie, pe ruta Constanța – IMGB (județul Ilfov), de trei transporturi cu depășiri (agabaritice), informează CNAIR.

foto: Arhivă

Vehiculele transportă piese industriale metalice.

Iată întreg traseul:

  • Constanța (Județul Constanța) – A4 – Ovidiu – DN2A – Giurgeni – DN2A – Țăndărei – DN2A – Slobozia – DN2A – Urziceni – DN2 – Afumați – DNCB –Int cu DJ 401 (IMGB) (Județul Ilfov).

Lățimea maximă a vehiculelor este 6,37 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

“Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, precizează CNAIR.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv