Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Circulație îngreunată de un transport agabaritic, pe ruta Buzău – Port Oltenița

Circulația rutieră este îngreunată, în perioada 14 – 22 februarie, de un transport agabaritic, ce se deplasează de la Buzău la portul Oltenița, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Iată întreg traseul:

  • Buzău – DN2B – Spătaru– DN2 – Urziceni – DN2 – DNCB – DN4 – Oltenița Port

 Vehiculele transportă piese metalice produse la Buzău, destinate exportului.

Lățimea maximă a vehiculelor este 5,16 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

CNAIR menționează că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv