Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: PSD depune propriul proiect de lege pentru 3 zile de vot în Dispora la parlamentare / POLITICĂ: PSD va boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Contract semnat pentru SF Drum Expres Bacău – Piatra Neamț

CNAIR a semnat, joi, cu Asocierea Search Corporation – Egis Romania, contractul pentru elaborarea Studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres Bacău – Piatra Neamț.

Imagine: Jean-Mihai Pâlșu

Valoarea contractului este de 8,9 milioane de lei, fără TVA, iar finanțarea se face din fonduri europene nerambursabile.

Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localităţile Bacău şi Piatra Neamţ pe o lungimea estimată de 61 de kilometri. Astfel, se va asigura un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier în zonă.

Durata contractului este de 18 luni, din care 14 luni pentru finalizarea Studiului de fezabilitate, iar celelalte 4 luni sunt alocate pentru asistență tehnică acordată Beneficiarului, în vederea pregătirii documentației de atribuire a contractului de lucrări și pentru depunerea și aprobarea aplicației de finanțare.

0 Shares