Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Drulă: S-a deschis fără panglici noul terminal de sosiri externe la Aeroportul Timișoara

Joi s-a deschis noul terminal Sosiri Externe la Aeroportul „Traian Vuia” Timișoara. Vor putea fi procesate trei curse în același timp, respectiv aproximativ 540 de pasageri, astfel că durata de așteptare pentru intrarea în țară se va reduce la jumătate.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat că, tot joi, a semnat și contractul pentru construirea unui terminal nou de Plecări Externe ținut să precizeze că nu s-a dus să taie panglica inaugurală:

„La ora 13:35, a aterizat prima cursă aeriană la noul terminal de Sosiri Externe al Aeroportului Timișoara.

Fără panglici – doar un gest de normalitate la finalul unui proiect de investiții de 30 de milioane de lei.

De astăzi, durata de așteptare pentru intrarea în țară prin Aeroportul din Timișoara se va reduce la jumătate.

Vor putea fi procesate trei curse în același timp, adică aproximativ 540 de pasageri.

După ce traficul aerian își va reveni din contextul epidemiei COVID-19, pe aeroportul din Timișoara ar putea tranzita chiar și trei milioane de pasageri pe an.

Tot astăzi am semnat și contractul pentru construirea unui terminal nou de Plecări Externe.
Va avea o suprafață de 8.000 mp și va fi dotat cu 18 ghișee de check-in și 6 posturi pentru controlul Poliției de Frontieră. Tot în număr de 6 vor fi porțile automate pentru scanarea documentelor biometrice.

Valoarea totală a acestui proiect este de 184,4 mil lei, iar termenul preconizat pentru finalizare este finalul anului 2023”.

83 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv