Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

EVW Holding a inaugurat la Bascov primul magazin TRP în România

În comuna Bascov, lângă Piteşti, EVW Holding a inaugurat primul magazin TRP în România, urmând ca anul viitor să se dezvolte și alte proiecte sub brandul TRP la noi în ţară.

50_trp_3-631x262

“Conceptul unic a fost gândit pentru promovarea mai eficientă a brandului TRP în România și formarea în viitor a unei rețele de magazine TRP pe teritoriul țării”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

La eveniment au fost prezenți importanți reprezentanți ai DAF – Paul van de Laak – DAF Int. District Parts Manager și Matthijs Bax – DAF Area Manager Sales Operations (foto) -, precum şi cei mai importanți clienți din zonă.

trp, daf
sursă foto: EVW Holding

BRANDUL TRP

TRP este brandul second line de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP “truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

50_trp_3-631x262
sursă foto: EVW Holding

“Atunci când alegeți un produs autentic TRP, puteți fi sigur că achiziționați calitate la un preț competitiv. Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule”, se precizează în comunicat.

50_trp_7-631x262
sursă foto: EVW Holding

AVANTAJELE UTILIZĂRII PIESELOR TRP

Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce priveşte standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate în condiţii extreme.

GARANȚIE 12 SAU CHIAR 24 DE LUNI

Toată gama de produseTRP beneficiază, la fel ca si piesele originale DAF, de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cat și la manoperă.

daf, trp
sursă foto: EVW Holding
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv