Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

FlixBus reia cursele cu autocarul spre Ungaria, după 9 luni de pauză

După reluarea treptată a curselor internaționale spre mai multe țări din Europa, FlixBus continuă să își extindă oferta de călătorii din România. Începând cu 1 iulie, pasagerii români vor putea călători din nou cu autocarele verzi spre capitala Ungariei, Budapesta.

Cursele vor fi disponibile atât din București, cât și din peste 10 de orașe din vestul țării, precum Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Arad sau Timișoara. Călătorii vor avea la dispoziție sptămânal atât curse de zi, cât și de noapte.

De asemenea, locuitorii din vestul țării vor putea călători cu autocarele verzi din nou spre Viena și Praga.

Rezervările se pot face atât prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, cât și din agențiile de turism partenere FlixBus.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe spre 14 țări din Europa, printre care Bulgaria, Germania, Belgia, Franța sau Italia.

Destinații europene importante precum Paris, München, Viena, Milano, Bordeaux sau Lyon sunt, de asemenea, deservite de compania care operează cea mai lungă rețea de autocare din Europa.

Pe măsură ce rețeaua FlixBus continuă să repornească în tot mai multe state din Europa, pasagerii vor avea la dispoziție multe alte destinații prin intermediul unei singure interconexiuni.

De la reluarea operațiunilor, în luna iunie anul trecut, FlixBus a oferit în permanență curse din și spre România pentru a deservi pasagerii care au o nevoie reală de călătorie spre Europa. 

Măsuri stricte de igienă și de siguranță pentru o călătorie sigură

Toate autocarele sunt dezinfectate complet după fiecare călătorie. Compania a implementat, de asemenea, controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar. În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard.

Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Pasagerii FlixBus primesc instrucțiunile de siguranță împreună cu biletul atunci când achiziționează biletul online. De asemenea, soferii de autocar vor explica aceste măsuri înainte de începerea călătoriei.

Călătoriile FlixBus pot fi modificate cu până la 15 minute înainte de ora plecării, pentru a oferi flexibilitate celor care călătoresc. Pasagerii care doresc să călătorească pe rute internaționale sunt îndemnați să se informeze în avans despre condițiile de călătorie din țara de destinație.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv