Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Lucian Bode, avizat negativ pentru șefia Transporturilor în Guvernul Orban II

Ministrul interimar al Transporturilor, după demiterea Guvernului Orban I prin moțiune de cenzură, nu a avut noroc la audierea în comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului.

El a primit aviz negativ pentru a ocupa și în guvernul Orban II funcția de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Au fost înregistrate 25 de voturi ”împotrivă” şi 20 de voturi ”pentru”.

Avizul este însă consultativ, astfel că nu îl poate împiedica pe premierul desemnat – și el a doua oară -, Ludovic Orban, să îl mențină în Cabinetul său, la votul de învestitură ce va fi dat în plenul Parlamentului pe 24 februarie.

Va fi simulacru de vot, deoarece PNL vrea ca noul guvern să pice, pentru a putea fi declanșate alegerile anticipate. În aceste condiții, parlamentarii PNL nu își vor vota propriul guvern.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv