Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Senatul discută acordarea pensiilor de urmaș pentru copiii cadrelor medicale care mor de coronavirus / POLITICĂ: Proiect de acordare a tichetelor de masă în perioada șomajului tehnic / CORONAVIRUS: 344 de cazuri noi, 4.761 în total / Numărul deceselor: 209 / 

Breaking News:
 

Lucian Bode, avizat negativ pentru șefia Transporturilor în Guvernul Orban II

Ministrul interimar al Transporturilor, după demiterea Guvernului Orban I prin moțiune de cenzură, nu a avut noroc la audierea în comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului.

El a primit aviz negativ pentru a ocupa și în guvernul Orban II funcția de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Au fost înregistrate 25 de voturi ”împotrivă” şi 20 de voturi ”pentru”.

Avizul este însă consultativ, astfel că nu îl poate împiedica pe premierul desemnat – și el a doua oară -, Ludovic Orban, să îl mențină în Cabinetul său, la votul de învestitură ce va fi dat în plenul Parlamentului pe 24 februarie.

Va fi simulacru de vot, deoarece PNL vrea ca noul guvern să pice, pentru a putea fi declanșate alegerile anticipate. În aceste condiții, parlamentarii PNL nu își vor vota propriul guvern.

10 Shares